SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Vrieskisten

Artikelen 1 tot 36 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Op zoek naar een vrieskist voor uw horecabedrijf? U bent dan aan het juiste adres bij Professionele-Koeling.nl. Wij hebben een groot assortiment vrieskisten van iedere inhoud te koop. Op deze manier kunt u uw diepvrieskist gemakkelijk aanpassen aan uw situatie. Onze vrieskisten hebben stuk voor stuk een scherpe prijs én zijn van de beste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet wanneer u koopt bij Professionele-Koeling.nl.

Groot assortiment diepvrieskisten

Professionele-Koeling.nl heeft een groot assortiment aan vrieskisten voor horeca en bedrijven. Zo hebben wij vrieskisten met een klapdeksel en vrieskisten met een schuifdeksel. We hebben diepvrieskisten met een inhoud van 100 liter tot een inhoud van 800 liter. Ook hebben we display vrieskisten met een glazen schuifdeksel. Op deze manier kunt u bevroren producten zoals ijsjes presenteren in winkels. Zo kan de klant gemakkelijk de producten in de vrieskist zien liggen. Diverse modellen in onze collectie hebben zwenkwielen, zodat u ze makkelijk kunt verplaatsen. Wij hebben professionele merken als Elcold, Liebherr, Polar, Saro, Scancool en Tefcold in ons assortiment. Voor in iedere situatie hebben we de juiste vrieskist te koop.

Voordelen vrieskisten

Een diepvrieskist heeft veel voordelen. Een vrieskist is niet alleen goedkoper dan bijvoorbeeld een vrieskast, ook heeft u geen last van eventuele openslaande deuren. Een diepvrieskist met een schuifdeksel kunt u ook gemakkelijk in kleinere ruimtes plaatsen. Daarnaast kunt u er ook grote verpakkingen in kwijt. Deze kunt u op elkaar stapelen of naast elkaar neerzetten. Verder heeft een vrieskist een grote inhoud met veel vriescapaciteit. In iedere situatie is het dan ook goed om een diepvrieskist in uw bedrijf te hebben.

Waarom Professionele-Koeling.nl?

Professionele-Koeling.nl biedt u een totaalprogramma vrieskisten. Onze vrieskisten zijn niet alleen snel leverbaar en dus snel in gebruik te nemen. Daarnaast zijn ze zeer voordelig in de aanschaf. Onze diepvrieskisten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en u heeft bij aankoop volledige fabrieksgarantie. Onze vrieskisten passen in iedere professionele bedrijfskeuken. Kleine of grote vrieskisten, diepvriezers met een klapdeksel of schuifdeksel: alles is verkrijgbaar bij ons!

Vrieskist kopen bij Professionele-Koeling.nl?

Wilt u graag een vrieskist aanschaffen? Dat kunt u gemakkelijk online doen bij Professionele-Koeling.nl. Wij hebben voor in iedere situatie een ideale vrieskist te koop. Heeft u nog vragen of wilt u advies over vrieskisten? Wij staan voor u klaar! Wij verkopen naast vrieskisten ook andere producten voor in keukens, zoals ijsblokjesmachines en koelvitrines. U kunt met ons contact opnemen via 036-5363782 of per e-mail via [email protected].