SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Slagroommachines

3 artikel(en)

per pagina

 • Prima 2

  Van: € 2.650,00

  Voor € 1.995,00 Excl. BTW

 • Diamond MCV/2

  Van: € 3.171,00

  Voor € 2.345,00 Excl. BTW

 • Prima 5

  Van: € 3.350,00

  Voor € 2.575,00 Excl. BTW

3 artikel(en)

per pagina

Hoge kwaliteit slagroommachines voor de horeca

Een slagroommachine is perfect voor het produceren van luchtige slagroom van hoge kwaliteit in een handomdraai. Deze snelle en handige machines worden veel gebruikt in ijssalonkoffiebar, restaurant of andere vorm van horeca.

Mooi volume en heerlijke smaak op ijs, chocomel of gebak

De slagroommachine is bij uitstek geschikt in zaken waar veel en snel met slagroom gewerkt wordt. Zo kunt u met een slagroommachine razendsnel zorgen voor de figuurlijke 'slagroom op de taart' bij koffie, chocomel, advocaat, gebak, aardbeien en natuurlijk... taart!

De machines produceren een mooi volume slagroom met een heerlijke smaak. De slagroom wordt in perfecte conditie bewaard waardoor een doorlopende slagroomproductie mogelijk is. Bovendien zijn de slagroomapparaten in onze webwinkel eenvoudig in onderhoud, makkelijk schoon te houden en daarom zeer hygiënisch. Oftewel: een welkome versterking in uw keuken of winkel.