SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Bonbonvitrines

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Uw bonbons, truffels en allerhande soorten chocolade wilt u graag op een aantrekkelijke wijze presenteren, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van uw lekkernijen. Gekoelde vitrines voor bonbons zijn hiervoor dé uitkomst. Met een bonbonvitrine etaleert u uw productaanbod op luxe wijze en krijgt het de aandacht die het verdient.

Voor chocolaterie, bonbonnerie en patisserie

Of het nu gaat om een bakkerij, patisserie of pure chocolaterie, een bonbonvitrine zorgt altijd voor een opvallende presentatie van uw verfijnste producten. De bonbonvitrines zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar
zodat er altijd een vitrine beschikbaar is die past bij uw inrichting en smaak.

Wij hebben stijlvolle bruine vitrines met een klassieke uitstraling maar ook moderne aluminium vergulde koelvitrines met bijvoorbeeld ronde draaiende plateaus waardoor uw meest verleidelijke producten aan alle kanten te bewonderen zijn.

Professionele merken als Scaiola en Tecfrigo

In het rijtje van koelvitrines mag Scaiola met enkele klassieke uitvoeringen zeker niet ontbreken. Heeft u echter een iets grotere investeringsruimte dan zijn de producten van Tecfrigo absoluut aan te bevelen. Dit eveneens Italiaanse merk bevindt zich in het hoogste segment en is uiterst geschikt voor de meest professionele gebruiker die zoekt naar de best beschikbare prijs-kwaliteitverhouding.