SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Minibar koelkasten

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Geluidsarme minibar koelkasten voor het hotel

Makkelijk en snel een koel drankje op de hotelkamer. Vaak willen uw hotelgasten dit wel, maar worden zij niet graag gestoord door Room Service of een zoemend geluid van een koelkast. Een minibar biedt in zo’n geval uitkomst. De mini koelkasten zijn door het absorptiesysteem geruisloos en dus geschikt voor hotelkamers, appartementen of bijvoorbeeld vergaderruimtes. Professionele-Koeling.nl heeft een compleet assortiment koelkasten met of zonder glazen deur voor ieder budget.

Energiezuinig absorptiesysteem

Een minicooler op de kamer geeft net dat beetje extra luxe, maar mag niet hinderen. Om de productie van geluid te minimaliseren zijn minibars daarom uitgerust met het absorptiesysteem. Dit is een koeltechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van het onttrekken van warmte aan de koelkast door middel van de verdamping van een ammoniak- of lithiumbromideoplossing. Het koelbereik ligt doorgaans 15 tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur. Door het ontbreken van een compressor en bewegende onderdelen is de mini koelkast compleet geruisloos. Bijkomend pluspunt: De mini krachtpatsers verbruiken nauwelijks energie en zijn dus zeer energiezuinig.

Een zeer intelligente techniek dus. Maar het apparaat zelf laat ook niets te wensen over. Hoe dan ook, een compacte minibar levert altijd voldoende ruimte om al uw flesjes, blikjes of bijvoorbeeld fruit razendsnel te koelen.

Gaat u voor een luxe uitvoering in elegante kleurzetting, of toch voor een witte ‘no nonsense’ koelkast? Bij Professionele-koeling.nl maakt ú de keuze. Heeft u toch vragen of advies nodig? Dan helpen wij u graag.

Mega kwaliteit en miniprijs van topmerken als Polar

In ons assortiment minicoolers vindt u vier merken met ieder zijn eigen kwaliteit en prijszetting. De producten van de merken Diamond enKleo blinken absoluut uit in kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van de beste apparatuur. Een ander populair merk dat aan een flinke opmars bezig is, betreft Polar. Polar is goedkoper in aanschaf en wordt door de enorme groep gebruikers gewaardeerd voor de voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding.