SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Minibar koelkasten

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Minibar koelkasten vindt u bij Professionele-Koeling.nl. Gasten genieten graag van een koud drankje in de hotelkamer. Vaak vereist dit eerst een belletje naar Room Service. In andere gevallen is het zoemend geluid van de koelkast op de hotelkamer heel vervelend. In dit geval bieden onze minibars een uitkomst. Uw gasten genieten van de beste kwaliteit minibar koelkasten in de hotelkamer. Professionele-Koeling.nl heeft modellen met en zonder glazen deur. Er is een oplossing te vinden voor ieder budget.

Geluidsarme minibar koelkasten

Ons assortiment aan mini koelkasten bestaat uit geluidsarme modellen. Hierdoor zult u geen overlast ervaren door het geluid van de koelkast. U hoort deze vrijwel niet. Dit komt door het absorptie koelsysteem. Dit systeem maakt gebruik van vloeistoffen. Sommige koelmiddelen en vloeistoffen absorberen bij lage temperatuur en geven af bij warmere temperaturen. Het absorptie koelsysteem maakt hier handig gebruik van. Het grote voordeel van dit systeem is dat het geen lawaai veroorzaakt. Er zitten geen bewegende delen in de koeling verwerkt.

Energiezuinig en compact

De minibar koelkasten zijn energiezuinig. Ze verbruiken nauwelijks energie. Een minibar geeft net dat beetje extra luxe op een hotelkamer. Het is belangrijk dat de koelkast niet hindert. Onze minibar koelkasten zijn niet alleen stil, ze zijn ook zeer compact. Hierdoor passen ze in iedere hotelkamer. Ze staan niet in de weg. Ze bieden wel genoeg ruimte voor flesjes, blikjes en andere artikelen die koeling nodig hebben.

Verschillende afmetingen minibar koelkasten

Om een model op maat te kunnen bieden hebben we verschillende formaten in onze webshop. U kunt kiezen voor een inhoud van 30 tot 50 liter. Gaat u voor een luxe uitvoering in een elegante kleur? Of heeft u liever een standaard model in het zwart? De minibar koelkasten zijn niet alleen handig voor het gebruikin hotelkamers, maar zijn ook uitstekend toe te passen in bejaardencentra, vergaderruimtes en kantoren.

Topkwaliteit van de beste merken

In ons assortiment vindt u de beste merken terug. Exquisit, Scancool, Polar en meer. We hebben het allemaal. U kunt bij professionele-koeling.nl terecht voor al uw koeloplossingen. Koelkasten, vitrines, koelwerkbanken en meer. Vul ons contactformulier in en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Bij ons profiteert u van snelle levering, volledige fabrieksgarantie en persoonlijk advies. Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur.