SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Vrieswerkbanken

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina

Vrieswerkbanken

Ruimtebesparend en praktisch: als u met bevroren producten werkt is een professionele vrieswerkbank is onmisbaar in uw horeca onderneming of (zorg-)instelling. Bij Professionele Koeling vindt u een groot aanbod vrieswerkbanken van topmerken als Combisteel en Polar tegen zeer lage prijzen. Bekijk snel ons assortiment!  

Wat is een vrieswerkbank?

Een goede vrieswerkbank is een must als er binnen uw bedrijf vaak gewerkt wordt met bevroren producten. Een vrieswerkbank is, zoals de naam al zegt, een werkbank met een geïntegreerde vriezer die bevroren producten op de  ideale temperatuur houdt. Doordat de producten goed gekoeld blijven, krijgen bacteriën geen kans. U heeft uw werkvoorraad altijd voor handen waardoor u niet constant heen en weer hoeft te lopen en geen kostbare tijd verliest. 

Een vrieswerkbank kopen, waar moet ik op letten?

Wilt u een vrieswerkbank kopen, dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Ten eerste is het belangrijk dat u zich afvraagt waar u de vrieswerkbank wilt gebruiken. Blijft deze op één plaats staan of wordt deze vaak verplaatst? In het laatste geval zouden wij namelijk aanraden een vrieswerkbank met zwenkwielen te kiezen. Ook kijken we naar de afmetingen van het werkblad en de inhoud. Deze variëren per merk en uitvoering. Welke voor u het meest geschikt is, hangt af van de capaciteit van uw keuken. Bij Professionele Koeling vindt u vrieswerkbanken in verschillende groottes, van een werkbank met een werkblad van 943 x 700 mm tot een vrieswerkbank met een oppervlakte van maar liefst 2550 x 800 mm. De inhoud van onze vrieswerkbanken varieert van 205 liter tot een inhoud van 550 liter

 

Vrijwel alle vrieswerkbanken in ons aanbod zijn uitgevoerd met een automatische ontdooifunctie en optimaal geïsoleerd voor zuinig gebruik.

Een betaalbare vrieswerkbank kopen bij Professionele Koeling

Bij Professionele Koeling vindt u een ruim aanbod professionele vrieswerkbanken voor de horeca. Wij werken enkel met betrouwbare merken en ons streven is om altijd de beste apparatuur voor de laagste prijs aan te bieden. Onze producten voldoen aan alle eisen op het gebied van hygiëne en zijn geschikt voor intensief gebruik.

 

Besluit u een vrieswerkbank te kopen bij Professionele Koeling, dan voorzien wij u altijd van eerlijk en vakkundig advies. Ook na afloop van de fabrieksgarantie staan wij voor u klaar wanneer u last heeft van een storing of er een onderdeel vervangen moet worden. 

Contact

Heeft u vragen over een specifieke vrieswerkbank of wilt u zich graag laten adviseren door een van onze deskundige medewerkers? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op 036 53 63 782, mailen naar [email protected] of het contactformulier op onze website invullen.