SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Opzetkoelvitrines

Artikelen 1 tot 36 van 176 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 176 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gastronorm opzetkoelvitrines: Presenteren en koelen tegelijk

Bij het preparen van sandwichespizza's en salades biedt een opzetkoelvitrine uitkomst. De gastronorm vitrines in onze webwinkel zijn veelal voorzien van een glaswand waar achter uw  ingredienten prachtig worden geëtaleerd en tegelijkertijd op een veilige manier worden gekoeld.

Veel modellen, altijd geschikt voor uw situatie

De opzetkoeling is te verkrijgen in allerlei uitvoeringen, van 5 x 1/4 GN tot 10 x 1/3 GN zodat er altijd een model is dat past op uw werkbankof toonbank. Bovendien is de opbouw boven de gastronorm koeling gemaakt van sterk veiligheidsglas zodat u zeker bent van een betrouwbare counter prepareer vitrine. Ook zijn er een aantal opzetkoelvitrines met een roestvrijstalen klapdeksel.

In vrijwel alle gevallen worden de gastronorm bakken niet bij de opzetkoelvitrines meegeleverd, tenzij dit in de tekst onder het product wordt aangegeven. Natuurlijk kunt u deze GN bakken tegen scherpe prijs bij ons inkopen of gewoon uw huidige bakken blijven gebruiken.

Heel veel voordeel met Polar, Nordcap, Saro,Tefcold, Combisteel en CaterCool

Gastronorm opzetkoeling moet betrouwbaar zijn maar ook niet te veel kosten. Daar weten de fabrikanten TefcoldPolar en CaterCool alles van. Het is dan ook geen toeval dat juist deze drie merken de opzetkoelvitrines vertegenwoordigen binnen onze webshop. Stuk voor stuk zijn deze merken ervaren, betrouwbaar en vooral heel voordelig in prijs.