SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Salade dessert buffet

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Sfeervolle horeca koelbuffetten

Er is niets mooier dan het gekoeld presenteren en uitgeven van uw producten op een gekoeld buffet. Zo brengt u uw producten prachtig onder de aandacht op de juiste temperatuur. De vrijstaande mobiele (verrijdbare) koelbuffetten zorgen ook nog eens voor een sfeervolleuitstraling in uw restaurant of horeca gelegenheid.

Of u nu op zoek bent naar een saladebar, nagerecht buffet, opzetbuffet of een ander uitgiftebuffet: Professionele-Koeling.nl heeft altijd de koelbuffetten in huis voor uw buffetrestaurant, kantine of eetzaal.

Volledig naar uw smaak

Bij het fabriceren van de gekoelde buffetten is goed nagedacht over het dagelijks gebruik. Zo zorgt een hoestscherm voor extra hygiëne en is het geheel door de aangebrachte zwenkwielen makkelijk verrijdbaar. De meubelen in onze webshop zijn voorzien van een modern design met geïntegreerde verlichting.

Natuurlijk is het mogelijk om de buffetten compleet naar uw smaak samen te stellen. Massief licht hout, een walnootkleur of toch uw eigen RAL-kleur? Geen probleem. Een roestvrijstalen of granieten werkblad? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en opties om u vrijblijvend een offerte te kunnen doen.

Italiaanse topmerken en betaalbare kwaliteit

Professionele-Koeling.nl werkt op het gebied van koelbuffetten met maar liefst 7 merken. In ons uitgebreide assortiment vindt u daarom altijd wel een merk dat past bij uw wensen en eisen. De topcategorie bestaat uit producten van de Italiaanse merken ScaiolaAfinox en Tecfrigo.

In de middelste prijsklasse vindt u uitstekende koelbuffetten van Frost Emily en Diamond. Heeft u een kleiner budget, maar wilt u wel professionele apparatuur van goede kwaliteit? In dat geval kiest u voor de koelbuffetten van Bartscher of Roller Grill.