SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Sushi tapas koeling

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Sushi en tapas koeling

Een sushivitrine is ideaal voor het koelen en prominent tonen van heerlijke sushitapas of visgerechten. In ons assortiment vindt u roestvrijstalen sushivitrines van superieure kwaliteit, waarbij de gastronormbakken bovendien in de meeste gevallen worden meegeleverd.

Niet alleen sushi: ook tapas, vlees, vis en meer...

Zoals gezegd kunnen deze vitrines voor meer doeleinden gebruikt worden dan sushi alleen. Ook tapas, vlees, vis, zeevruchten, koude schotels en groente lenen zich uitstekend om opgesteld te worden in deze fraaie opzetkoelers.

Het ingenieuze koelverdelingssysteem zorgt voor een gelijkmatige koeling over het gehele oppervlak. Kortom: de sushikoelers van Professionele-Koeling.nl zijn niet alleen mooi om te zien maar verstaan hun vak ook uitstekend: koelen.

Een Diamond kwaliteit

Op het gebied van sushikoeling werken wij met het betrouwbare topmerk Diamond. Naast de absolute topkwaliteit van dit Europese merk hebben de producten van Diamond ook altijd iets extra's. De sushi- en tapaskoeling is dan ook uitgerust met prachtige NEON-binnenverlichting: Een lust voor het oog... Zowel de koeler, als de sushi zelf!