SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Barkoelers

Artikelen 1 tot 36 van 81 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 81 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Barkoelers van Professionele-koeling.nl zijn de oplossing voor kleine ruimtes. Wilt u het een en ander verkoelen, maar heeft u geen ruimte voor een koeling? Kies dan voor een barkoeler. De barkoelers hebben een compact formaat. Ze passen eenvoudig onder een bar. Zo werkt u de kleine koelkast ook meteen weg. Niet dat dit nodig is, onze barkoelers zijn stijlvol dankzij het mooie design. De koelers zijn een betaalbare oplossing voor het koelen van dranken.

Barkoelers in verschillende formaten

In onze webshop vindt u barkoelers in verschillende hoogtes en breedtes. We hebben altijd een model dat past in uw beschikbare ruimte. De lage modellen plaatst u onder het blad van de bar. Kies een smal, hoog model en plaats deze tegen de wand. De glazen deur van de backbar koelers zorgen dat de klant snel kan zien wat u te bieden heeft. Ook kunt u zelf direct zien waar alles staat. De verlichting is veelal met LED. U hoeft niet lang te zoeken en weet wat de exacte voorraad in de koeling is.

Barkoelkast met zelfsluitende deur

Let bij de aanschaf van barkoelers op de zelfsluitende deur. We hebben modellen met een schuifdeur en modellen met draaideur. Heeft u weinig ruimte tot uw beschikking? Dan is een schuifdeur ideaal. De deur zit nooit in de weg en u loopt er makkelijk langs. Naast het type deur is ook de kleurkeuze van belang. Bij Professionele-koeling.nl vindt u barkoelers in zwart, zilver en roestvrijstaal. Heeft u liever geen glazen deur? Dan kiest u voor een gesloten deur. We hebben barkoelingen met laden en flessennesten. Bekijk het volledige aanbod.

Kwaliteit voor de beste prijs

Bij ons vindt u betaalbare koelingen van hoogwaardige kwaliteit. Voor ieder budget hebben we oplossingen in het assortiment. Laat u verrassen en ontdek hoe goed de kwaliteit is van de verschillende producten. We leveren de beste merken. Hierbij kunt u denken aan Husky, Scancool, CombiSteel, Polar, Saro en Diamond. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten! Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel naar +31 (0) 36-5363782.

Bekijk al onze producten

Naast barkoelers vindt u bij ons nog veel meer koelmogelijkheden. Koelkasten, minibars, koelvitrines, koelwerkbanken en vrieskasten. Zelfs voor ijsblokjesmachines kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar een specifieke koeling? Weet u niet zeker welke koeling u nodig heeft? Onze professionele medewerkers helpen u hierbij.

Bij Professionele-koeling.nl vindt u betaalbare koel- en vriesapparatuur. Bij ons bent u verzekerd van snelle levering en volledige fabrieksgarantie. We bieden persoonlijk advies op maat en leveren overal in de Benelux aan. U kunt ons dagelijks bereiken tussen 8.00 en 22.00 uur.