SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Barkoelers

Artikelen 1 tot 36 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betaalbare en compacte barkoelers

Onze  barkoelers zijn de betaalbare oplossing voor het bewaren en verkopen van flessen en blikjes in de compacte ruimte onder of achter de bar. De barkoelkast is verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen. Sommige modellen hebben een werkhoogte van 830-870mm en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor gebruik onder het barblad. Professionele-Koeling.nl heeft een betaalbaar en groot aanbod in iedere kwaliteitsklasse. Waar moet u op letten bij de aanschaf? Wij vertellen het u graag.

Een belangrijke keuze bij het kopen van een barkoeler is het type zelfsluitende deur. Gaat u voor een draaideur of schuifdeur? Als u beperkte loopruimte heeft dan kunt u het beste kiezen voor de laatste variant. Daarnaast is er nog een belangrijke detail, de kleur van de koeler. Onze backbar koelkasten zijn verkrijgbaar in het zwart, zilver of roestvrijstaal en zijn voorzien van draaideuren of schuifdeuren in glas of met gesloten front. Ook zijn er units met laden en flessennesten. Tevens presnteren wij ook een aantal hoge ( staande) modellen.

Betaalbare kwaliteit

Professionele-Koeling.nl biedt kwaliteit in iedere prijscategorie. U zult versteld staan van de kwaliteit en moderne uitstraling van de door ons gepresenteerde topmerken zoals Scancool, Husky, CombiSteel, Bartscher, Polar, Exquisit, Tefcold, Saro en Diamond. Vraag gerust om advies op basis van uw wensenpakket!
Wij helpen u graag verder.