SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Gastronorm koelkasten

Artikelen 1 tot 36 van 122 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 122 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Professionele enkeldeurs gastronorm koelkasten

Gastronorm koelkasten zijn ideaal in horeca waar gebruik wordt gemaakt van gastronorm producten. De bovenstaande enkeldeurskoelkasten zijn speciaal gemaakt voor gastronorm afmetingen zodat u gemakkelijk uw platen en bakken op de GN 2/1 roosters of geledeiders kunt plaatsen. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw koelkast.

700 liter koeling & roestvrijstalen uitvoering

In onze webwinkel vindt u diverse modellen GN koeling van meerdere merken. De ruime capaciteit hebben de koelkasten met elkaar gemeen, want vrijwel alle gastronorm koelingen met enkele deur hebben een inhoud van maar liefst 700 liter. Alle kasten zijn gemaakt in een uitwendig roestvrijstalen uitvoering. Bovendien zijn er gastronorm koelingen te vinden die zowel van buiten maar ook van binnen in RVS zijn gefabriceerd.

Een belangrijke keuze bij de aanschaf van een GN 2/1 koelkast is gebaseerd op de koeltechniek. Voor optimale prestaties bij een kast die regelmatig wordt gebruikt raden wij altijd geforceerde koeling aan. Een variant daarop is de geventileerde koeling, waarmee er door een ventilator wordt gezorgd voor extra luchtcirculatie.

Bekende merken en gastronorm met glasdeur

Uiteraard hebben wij onze merken geselecteerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en niet te vergeten de prijs. Dat betekent voor u dat u de keuze heeft tussen voordelige modellen van merken als CaterCool en Tefcold, maar ook luxueuze GN kasten met glazen deur van topmerken als Studio 54 en Afinox.

Dubbeldeurs gastronorm koelkasten

Een dubbeldeurs gastronorm koelkast is een grote en belangrijke investering. Het is dan ook belangrijk goed stil te staan bij de mogelijkheden en voordelen van elk type gastronorm koelkast met 2 deuren.

Wit stalen mantel of roestvrijstaal? 

De 2-deurs gastronorm koelkast is leverbaar in verschillende versies en uitvoeringen. Zo zijn de meeste kasten uitwendig gefabriceerd in roestvrijstaal. Een aantal gastronorm koelingen is zowel van binnen als buiten in RVS uitgevoerd. De GN koeling met wit stalen mantel is een voordeligere maar professionele oplossing voor de duurdere RVS koelingen. Zeer geschikt voor de kleinere keuken met een lager budget.

Een andere belangrijke keuze bij de aanschaf van een GN 2/1 koelkast is gebaseerd op het koelsysteem. Voor optimale prestaties bij een koelkast die regelmatig wordt gebruikt raden wij altijd geforceerde koeling aan. Een andere optie is de geventileerde koeling, waardoor een ventilator zorgt voor extra luchtcirculatie.

Capaciteit tot 1400 liter & top merken

Bij Professionele-Koeling.nl werken wij met bekende merken die zichzelf bewezen hebben op koelgebied. Of het nu gaat om een GN koelkast van 1200 of 1400 liter: de kwaliteit van de koeling staat bij ons altijd voorop.

We hebben dan ook een evenwichtig assortiment samengesteld van luxere topmerken als Afinox en Diamond maar natuurlijk vindt u ook voordelige merken zoals Polar en Catercool, die beiden zeer worden gewaardeerd om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.