SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Magnetron ovens

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Professionele magnetronovens van o.a. Diamond, Menumaster, Panasonic en Samsung. Geef uw producten de aandacht die het verdient. Onze professionele magnetronovens zorgen altijd voor een optimale temperatuur van uw gerechten. Wij hebben een breed programma van magnetronovens om uw gerechten snel op te warmen of te ontdooien. Maar ook het snel koken van groenten of aardappelen bijvoorbeeld. Of voor het borden voorverwarmen, boter smelten, rode wijn op kamertemperatuur brengen. Met de magnetron kun je uitstekend snel groenten, aardappelen en vis gaarstomen. Ook als er geen stoomfunctie op de magnetron zit. De bereidingstijd is afhankelijk van het vermogen van je magnetron, hoeveel eten je tegelijkertijd klaarmaakt en hoe groot de stukken zijn. Onze keuzemogelijkheden zijn ruim aanwezig. U kunt uw keuze dan ook maken op basis van het gewenste vermogen, de inwendige afmetingen of het soort deur (draaideur, klapdeur). Maar bij de aanschaf van een professionele magnetronoven komt meer kijken. Zaken als advies, levertijd, prijs en garantie zijn ook in uw situatie misschien wel belangrijk? Heeft u hier vragen over? Het team van Professionele-Koeling.nl staat klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien. Mail of bel ons. Merken als Diamond, Menumaster, Panasonic en Samsung tegen een scherpe prijs. Professionele-Koeling.nl werkt uitsluitend met betrouwbare merken. De door ons geselecteerde fabrikanten fabriceren producten van excellerende kwaliteit. Zo hebben we top-magnetronovens van de specialisten van Panasonic en Samsung. In het middensegment vindt u de magnetronovens van Menumaster en Diamond.

Magnetron ovens

 

Menumaster magnetrons zijn snel en eenvoudig te bedienen en verkrijgbaar in druktoets of draaiknop bediening. Menumaster professionele magnetrons zijn verkrijgbaar in 1000 Watt LightDuty, 1000 Watt MediumDuty en 1100 tot 2400 Watt HeavyDuty, Alle producten hebben 1 jaar volledige garantie inclusief onderdelen, arbeid en voorrijkosten en 3-jaar beperkte garantie op de magnetronbuizen.

Voordelen professionele boven huishoudelijke magnetron:


Duurzamer gebouwd om aan de hoge eisen binnen de professionele keuken te kunnen voldoen.


Verwarmingtest
Strengere testeisen betekenen dat professionele magnetron-componenten zijn ontworpen om beter bestand te zijn tegen de hoge eisen van de professionele keuken.

Deur en vergrendelings-schakelaar test
Professionele magnetrons worden getest om 2x zoveel handelingen te verrichten waarmee zij beter zijn afgestemd op frequent gebruik.

Brandbeveiligingstest
De brandbeveiligingstest voor professionele magnetrons gebruikt meerdere porties die de situatie in de professionele keuken beter simuleert. Professionele magnetrons lopen minder veiligheids-risicos bij gebruik in professionele keuken.

Mechanische krachttest
Professionele magnetrons worden getest op 5x de standaard voor huishoudelijke magnetrons

Voedingskabel
De voedingkabel bij professionele ovens moet olie en vet kunnen weerstaan omdat deze situatie veel voorkomt in de professionele keuken.