SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Garneerwerkbanken

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Garneerwerkbanken

Bent u horecaondernemer en bereidt u geregeld salades, sandwiches, pizza’s of andere gerechten waarbij u gebruik maakt van verse ingrediënten? Dan is een energiezuinige garneerwerkbank onmisbaar in uw keuken. Bij Professionele Koeling vindt u een ruim aanbod garneerwerkbanken van topmerken als Combisteel en Ecofrost tegen zeer lage prijzen.

Wat is een garneerwerkbank?

U vindt bij Professionele Koeling een groot aanbod garneerwerkbanken in diverse uitvoeringen. Grofweg kunnen we de garneerwerkbanken uit ons assortiment verdelen in twee soorten: garneerwerkbanken met een afsluitbare of open bovenkant voor het presenteren van verse producten zoals salades en vrieswerkbanken met een werkblad van RVS of marmer en geïntegreerde vriezer die bevroren producten op de ideale temperatuur houdt.

Welke energiezuinige garneerwerkbank u ook kiest, de voordelen zijn hetzelfde. Ten eerste krijgen bacteriën geen kans doordat de verse producten goed gekoeld blijven. Ten tweede heeft u uw werkvoorraad altijd voor handen waardoor u niet constant heen en weer hoeft te lopen en dus geen kostbare tijd verliest.

Een garneerwerkbank kopen, waar moet ik op letten?

Wilt u een garneerwerkbank kopen, dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Het allerbelangrijkste is natuurlijk welke gerechten u gaat bereiden. Zo zijn er speciale garneerwerkbanken voor het bereiden van pizza’s en garneerwerkbanken voor het bereiden van salades.

Daarnaast kijken we naar de afmetingen van het werkblad en de inhoud. Deze variëren per merk en uitvoering. Welke garneerwerkbank voor u het meest geschikt is, hangt af van de capaciteit van uw keuken. Bij Professionele Koeling vindt u garneerwerkbanken in verschillende groottes, van een kleine garneerwerkbank met een werkblad van 435 x 700 mm tot grote garneerwerkbanken met werklad met een oppervlakte van maar liefst 2550 x 800 mm. De inhoud van onze garneerwerkbanken varieert van 109 liter tot een inhoud van 580 liter. Blijft de garneerwerkbank op één plaats staan of wordt deze vaak verplaatst? In het laatste geval zouden wij namelijk aanraden een garneerwerkbank met zwenkwielen te kiezen.

Er zijn verschillende soorten koeling zoals statische koeling, geventileerde koeling en geforceerde koeling. De geforceerde variant heeft een lager temperatuurbereik en een betere temperatuurcontrole. Wanneer de deuren of lades van uw garneerwerkbank regelmatig geopend worden en/of uw garneerwerkbank in een warme omgeving staat, kiest u dus best voor geforceerde koeling. Vrijwel alle garneerwerkbanken in ons aanbod zijn uitgevoerd met een automatische ontdooifunctie en optimaal geïsoleerd voor energiezuinig gebruik.

Een energiezuinige garneerwerkbank kopen bij Professionele Koeling

Bij Professionele Koeling vindt u een ruim aanbod energiezuinige garneerwerkbanken voor de horeca. Ons streven is om altijd de beste apparatuur voor de laagste prijs aan te bieden en wij werken enkel met professionele, betrouwbare merken. Onze producten voldoen aan alle eisen op het gebied van hygiëne en zijn geschikt voor intensief gebruik. Besluit u een garneerwerkbank te kopen bij Professionele Koeling, dan voorzien wij u altijd van eerlijk en vakkundig advies. Ook na afloop van de fabrieksgarantie staan wij voor u klaar wanneer u last heeft van een storing of er een onderdeel vervangen moet worden.