SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Garneerwerkbanken

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Garneerwerkbanken: makkelijk garneren met versproducten

De bereiding van een sandwich, salade of pizza gaat in vogelvlucht met de garneerwerkbank. Deze gekoelde werkbank is ideaal voor het prepareren en garneren van uw gerechten in uw lunchroom of restaurant. Met een RVS werkblad, geïntegreerde garneer-unit en een enorme opslagruimte is dit koelmeubel uitermate geschikt voor alle horecazaken waar opslag en bereiding van producten hand in hand gaan.

De ruimte en mogelijkheden van onze prepareer counters

De garneer counters zijn te vinden in zowel een 2 als 3-deurs variant. De uitsparing bij de ingrediënten koeling bovenop het werkblad is geschikt voor verschillende formaten gastronorm bakken per koelwerkbank. Zowel bij een kleine koelwerkbank van 250 liter tot een professioneel model van ruim 400 liter zit u bij ons goed. Alle garneerwerkbanken zijn gemakkelijk schoon te houden, voorzien van automatische ontdooiing en een digitaal display.

Op het gebied van koelwerkbanken kunt u kiezen tussen twee koeltechnieken: Geventileerde koeling en geforceerde koeling. In beide gevallen wordt de lucht door middel van een ventilator gelijkmatig in de koelkast verdeeld. Voor de professionele gebruiker raden wij wel een geforceerde uitvoering aan, want bij veelvuldig gebruik levert dit net wat meer koeling op ten opzichte van de geventileerde variant.

Garneerwerkbank kopen? Ruime keuze in merken
 

Een goedkoop apparaat met een degelijke kwaliteit of toch een uiterst professioneel koelmeubel van topkwaliteit? In onze webshop maakt ú de keuze. Het merk Polar en Catercool staan garant voor betaalbare maar degelijke apparatuur. Gaat u niet alleen bij het bereiden maar ook bij het vershouden van producten voor de top? Kies dan voor Tefcold. Van binnen een superieure kwaliteit en van buiten een topdesign.