SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Bakkerij koelkasten

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Professionele koelkasten voor de bakkerij

Robuuste koelkasten speciaal voor gebruik in de bakkerij? 
In ons assortiment vindt u koelkasten van betrouwbare merken die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in uw (banket)bakkerij.

Bakkerijnorm uitvoering. Wit of RVS?

De bakkerijnorm koelingen zijn speciaal geschikt voor de 60/40 bakplaten.  Met een bakkerijkoelkast benut u de beschikbare ruimte optimaal. Ook aan de buitenkant van deze koelkasten is de nodige aandacht besteedt. Naast een prachtig design en prima afwerking kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitvoering in RVS.

Prima kwaliteit

U kunt bij ons kiezen tussen diverse merken welke garant staan voor een prima prijs-kwaliteitverhouding. Liebherr en CombiSteel nemen de bakkerijkoelkasten in onze webshop voor hun rekening. Kiest u voor de voordelige oplossingen van CombiSteel of juist voor de uitmuntende kwaliteit en uitstraling van Liebherr? Welke keuze u ook maakt, met deze twee merken bent u gegarandeerd van topkwaliteit voor de beste prijs!