SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Bakkerij koelkasten

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

Bakkerij Koelkasten van hoogwaardige kwaliteit

Bakkerij koelkasten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in een bakkerij. Dit is dan ook de beste keuze wanneer u de koeling voor in een bakkerij nodig hebt. In ons ruime assortiment vindt u verschillende bakkerij koelkasten. Ons aanbod bestaat uit de beste merken en hoogwaardige kwaliteit koelsystemen. Deze koelingen zijn allemaal geschikt voor gebruik in een (banket)bakkerij. Bekijk de verschillende modellen en ontdek de mogelijkheden.

Waarop moet u letten bij bakkerij koelkasten?

Bij de aanschaf van bakkerij koelkasten zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Iedere koelkast heeft andere eigenschappen en kenmerken. De koeling moet goed worden afgestemd op uw ruimte en het gebruik ervan. U wilt een praktisch en energiezuinig model. Ongeveer 25% van uw totale elektriciteitsverbruik is afkomstig van koelsystemen.

Verschillende factoren

Door op een aantal factoren te letten vindt u de meest efficiënte oplossing voor in uw bakkerij:

Het temperatuurbereik

Het type van de koeling

De koelcapaciteit

Het model

Het energielabel

De klimaatklasse

 

Bakkerij koelkasten hebben een verschillend temperatuurbereik. Welke u nodig heeft ligt aan de producten die u moet koelen. De hoeveelheid producten is hierin ook bepalend. Dit geldt ook voor de koelcapaciteit en het type van de koeling. Kiest u voor een statische of een geforceerde koeling? Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar. De één draagt bij aan de verkoop wanneer deze in het zicht staat, de ander wordt in de keuken neergezet. Als laatste let u op het energielabel en de klimaatklasse. Kies altijd voor een gunstig energielabel. U bespaart tot wel 80% op de uiteindelijke energierekening.

Uitvoeringen bakkerij koelkasten

De bakkerij koelkasten zijn speciaal geschikt voor 60/40 bakplaten. Met de bakkerijnorm koelingen maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ook aan het uiterlijk is gedacht. Ze hebben een mooi design en zijn netjes afgewerkt. Het strakke uiterlijk van de koelkasten staat in iedere ruimte. U kunt kiezen voor RVS of voor een wit model.

Hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u kiest voor de bakkerij koelkasten van Professionele-Koeling.nl kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Onze diverse merken staan garant voor een prima prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast profiteert u bij ons van een zeer snelle levering. Professionele-Koeling.nl heeft naast koelkasten ook bakkerij vrieskasten, gebaksvitrines en nog veel meer. Wilt u meer informatie over ons aanbod? We zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Voorraad producten leveren we vaak binnen 2 tot 3 werkdagen aan. We geven graag een persoonlijk advies. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar onze telefonische klantenservice: +31 (0) 36-5363782.