SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Wijnkoelkasten

Artikelen 1 tot 36 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wijnkoelkasten

Of u nu een restaurant, café of hotel heeft: u wilt uw gasten altijd een heerlijk glaasje wijn voor kunnen schotelen. Voor de kwaliteit en houdbaarheid van wijn is het van cruciaal belang dat deze op de perfecte temperatuur bewaard wordt. Met een professionele wijnkoelkast van Professionele Koeling wordt dat een fluitje van een cent! 

Waarom kiezen voor een wijnkoelkast?

Vroeger werd wijn altijd in een speciale wijnkelder bewaard maar helaas heeft tegenwoordig niet meer iedereen de luxe om zo’n kelder te hebben. En laten we eerlijk zijn, als er gasten te bedienen zijn is het natuurlijk ook veel fijner als de flessen wijn zich binnen handbereik bevinden. 

Een wijnkoelkast, ook wel klimaatkast genoemd, bootst de omstandigheden van een wijnkelder na en kan gewoon in de keuken of achter de bar van uw horecazaak geplaatst worden. Net als in een kelder, wordt wijn in wijnkoelkasten koel en donker bewaard waardoor de smaak langer goed blijft en u de wijn langer kunt bewaren. Daarnaast zorgt zo’n klimaatkast ervoor dat de kurk van een fles niet kan uitdrogen en vangt deze trillingen, die het verouderingsproces van de wijn kunnen versnellen, op. 

Ons assortiment wijnkoelkasten van topmerken als Liebherr en Tefcold

Bij totaalleverancier Professionele Koeling vindt u een ruim aanbod voordelige wijnkoelkasten van topmerken als Liebherr, Bacchus en Tefcold. Wij bieden een grote verscheidenheid scherp geprijsde wijnkoelkasten aan in alle denkbare afmetingen en uitvoeringen. Van een capaciteit van 2 tot maar liefst 312 flessen, wij hebben altijd de juiste wijnklimaatkast voor uw horecabedrijf. 

Iedere wijnkoelkast uit ons assortiment heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo zijn er wijnkoelkasten met 1 temperatuurzone maar ook klimaatkasten met 5 temperatuurzones zodat u verschillende soorten wijn in dezelfde koelkast kunt bewaren. Bij het kiezen van een wijnkoelkast dient u met een paar zaken rekening te houden. Waar gaat u de klimaatkast plaatsen? Hoeveel flessen wilt u in de wijnkoelkast kunnen bewaren? En gaat het hierbij om één soort wijn of een combinatie van verschillende soorten?  Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij voorzien u graag van eerlijk en vakkundig advies.

Bestel nu uw betaalbare wijnkoelkast bij Professionele Koeling!
Bij Professionele Koeling vindt u een zeer groot aanbod wijnkoelkasten voor de horeca. Wij werken enkel met betrouwbare merken en al onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne en zijn geschikt voor intensief gebruik. Ook na afloop van de fabrieksgarantie staan wij voor u klaar wanneer u last heeft van een storing of een onderdeel vervangen moet worden. 

Contact
Heeft u vragen over een specifieke wijnkoelkast of wilt u zich graag laten adviseren door een van onze deskundige medewerkers? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op 036 53 63 782, mailen naar [email protected] of het contactformulier op onze website invullen.