SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Display koelvitrines

Artikelen 1 tot 36 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 112 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

U wilt uw producten op een overzichtelijke manier gekoeld bewaren. Een display koelvitrine is dan dé oplossing. Display vitrines zijn uitermate geschikt voor het opvallend presenteren van dranken, broodjes, gebak of desserts in uw wegrestaurant, kiosk, warenhuis, bakkerij, snackbar of andere winkel.

Met display voor promotie en veel details

Bij de aanschaf van een koelvitrine met display speelt het gebruiksdoel een belangrijke rol. Hierbij valt te denken aan zaken als inhoud, gewicht, aantal roosters en bijvoorbeeld de promotiemogelijkheden. De gekoelde display vitrines in onze webshop zijn vrijwel allemaal uitgerust met een canopy of andere ruimte om het apparaat van promotionele bestickering te voorzien.

Maar ook de kleine details mogen niet vergeten worden. Zo kunt u kiezen uit verschillende vormen voorruiten, interieur LED-verlichting of in hoogte verstelbare roosters. De meeste vitrines zijn aan de achterkant uitgevoerd met handige schuifdeuren.

Tenslote is het slim om nog even naar de koeltechniek te kijken. Bij een veelgebruikte vitrine kunt u bijvoorbeeld beter voor geforceerde koeling kiezen. Uw producten blijven dan zelfs bij veelvuldig openen en sluiten prima op temperatuur.

Professionele merken voor iedere prijs

Bij Professionele-Koeling houden we van ruime keuze. Zowel in uitvoeringen van de apparaten zelf, maar ook qua merken en prijscategorieën. Waar we niet in variëren is de standaard kwaliteit: want die moet gewoon goed zijn. Daarom vindt u in onze webshop bijvoorbeeld de voordeligere merken Polar, Catercool en Bartscher. Stuk voor stuk voordeelmerken met een rijke eravaring en prima kwliteit.

In het middensegment zijn er de display koelvitrines van Roller Grill, ook geen onbekende naam op koelgebied. Heeft u een ruim budget en wilt u het allerbeste? De vitrines van Diamond staan met een flinke korting voor u klaar in onze webwinkel.