SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Koelvitrines

Artikelen 1 tot 36 van 227 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 227 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geef uw meest verleidelijke producten de aandacht die het verdient. Gekoelde vitrines zorgen altijd voor een optimale presentatie van uw lekkernijen op de juiste temperatuur.

Wij hebben koelvitrines om gebak, dranken of overheerlijke broodjes te presenteren in uw bakkerij of restaurant. Maar ook speciale sushivitrines en tapaskoeling voor uw specialiteitenrestaurant staan in onze etalage. Bent u op zoek naar een vitrine voor bonbons voor uw bonbonnerie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Aantrekkelijke presentatie zonder koelverlies

De keuzemogelijkheden zijn enorm. Natuurlijk is een aantrekkelijke presentatie erg belangrijk. U kunt uw keuze dan ook maken op basis van het aantal presentatielagen of bijvoorbeeld heldere verlichting. Maar bij de aanschaf van een gekoelde vitrine komt meer kijken. Zaken als zelfbediening, gelijkmatige luchtcirculatie, verstelbare hoogte, energiezuinig dubbelglas of bijvoorbeeld automatische ontdooiing zijn juist in uw situatie misschien wel belangrijk?

Heeft u hier vragen over? Het team van Professionele-Koeling.nl staat klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien. Mail of bel ons.

Merken als Culion, Bartscher, Scaiola en Polar tegen een scherpe prijs

Professionele-Koeling.nl werkt uitsluitend met betrouwbare merken. De door ons geselecteerde fabrikanten fabriceren producten van excellerende kwaliteit. Zo hebben wij gekoelde vitrines van de Italiaanse specialisten Tecfrigo, Scaiola en Afinox en het topmerk van Hollandse bodem: Culion. In het middensegment vindt u vitrines van FrostEmily, Diamond en Roller Grill. Catercool, Bartscher en Polarmaken het aanbod met uitstekende koelvitrines in een lagere prijsklasse compleet.