SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Koelvitrines

Artikelen 1 tot 36 van 246 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 246 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wanneer u op zoek bent naar een koelvitrine voor in uw bedrijf, dan bent u aan het juiste adres bij Professionele Koeling. Wij hebben een divers assortiment koelvitrines in een groot aantal uitvoeringen te koop voor bedrijven. Door ons grote assortiment zit er voor iedereen het juiste product op maat bij. Bij Professionele Koeling hebben wij producten te koop van de beste kwaliteit en deze producten zijn tegelijkertijd scherp geprijsd! Wanneer u bij ons uw koelvitrines koopt, weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Graag tot ziens bij Professionele Koeling!

Koelvitrines voor in iedere ruimte

Wanneer u voor uw bedrijf op zoek bent naar één of meerdere koelvitrines, dan zit u goed bij Professionele Koeling. Wij hebben namelijk koelvitrines voor gebruik in iedere ruimte! Of u nu een horecabedrijf bezit, waar u achter de bar gebruik wilt maken van een koelvitrine, of dat u een winkel heeft waar u ook losse flesjes drank verkoopt of dat u een gebaksvitrine vol met taarten wilt plaatsen in uw banketbakkerij. Het kan allemaal! Dankzij onze koelvitrines kunt u uw klanten diverse gekoelde producten aanbieden. Wanneer u een product bij Professionele Koeling koopt, bent u verzekerd van een razendsnelle koeler die door de uitstekende techniek ook nog eens flink minder energie verbruikt.

Hoge kwaliteit koelvitrines

In de webshop van Professionele Koeling hebben we veel koelvitrines te koop. De vitrines zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en zijn razendsnel. Binnen enkele producten is een product al lekker koel. Dit kan zo snel doordat onze apparaten over de beste koeltechnieken beschikken. Daarnaast zijn de koelvitrines energiezuinig, waardoor ze minder energie verbruiken en hierdoor zal u uiteindelijk minder hoeven te betalen. Mocht u op zoek zijn naar koelvitrines van hoge kwaliteit, dan kunt u in onze webshop kijken of contact met ons opnemen!

Divers assortiment koelvitrines

In ons assortiment hebben we een groot aantal verschillende koelvitrines te koop. Op deze manier kunt u de koeler inzetten naar wens. Zo hebben we koelvitrines voor dranken. Deze hebben we in mini formaten en kleine opzetformaten. Daarnaast hebben we ook grote maten te koop, waarin u veel blikjes of flesjes kwijt kunt. Daarnaast hebben we ook koelvitrines voor etenswaren. Denkt u hierbij aan opzetkoelvitrines in een horizontale vorm die u op uw werkblad of toonbank kunt plaatsen met bakken waarin u diverse ingrediënten kunt doen. Ook hebben we koelvitrines voor bijvoorbeeld taarten en andere lekkernijen. U kunt ze in de koelvitrines presenteren tot het moment van consumptie. We hebben koelvitrines met zowel schuifdeuren als met openslaande deuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals: wit, zwart, RVS, groen en rood. Een aantal koelvitrines zijn ook verkrijgbaar in zelfbedieningsuitvoering met schuiframen of deurtjes zodat de klant zelf kan kiezen en pakken.

Koelvitrines van de beste merken

In het assortiment hebben we koelvitrines te koop van de beste merken. Als leverancier van koelproducten leveren we uitsluitend betrouwbare merken. De fabrikanten waarmee wij samenwerken zijn door ons met zorg geselecteerd en zijn dan ook van een hoge kwaliteit. Zo hebben wij gekoelde vitrines van de Italiaanse specialisten Tecfrigo, Scaiola en Afinox en het topmerk van Hollandse bodem: Culion. In het middensegment kunt u vitrines van FrostEmily, Diamond en Roller Grill vinden. Op zoek naar een uitstekende koelvitrine in een lagere prijsklasse? Dan kunt u denken aan merken als: Combisteel, Catercool, Bartscher, Saro en Polar.

Online koelvitrines kopen bij Professionele Koeling

Wilt u graag een gekoelde vitrine voor in uw bedrijf? Een koelvitrine koopt u online bij Professionele Koeling! Wij hebben voor in iedere situatie een ideale koeling te koop. Heeft u nog vragen of wilt u advies over onze producten? Wij staan voor u klaar! Naast koelvitrines bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vrieskisten en wijnkoelkasten. U kunt met ons contact opnemen via 036-5363782 of per e-mail via [email protected].