SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Dry aged vleesrijpingskasten

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Dry aged vleesrijpingskasten

 

Voor de meeste vleesliefhebbers is droog gerijpt vlees het ultieme culinaire genot. Vlees werd van oudsher door slagers gerijpt maar met een dry aged kast kunt u als horecaondernemer nu zelf ook heerlijk mals vlees met een ongeëvenaarde smaak creëren. Bij Professionele Koeling vindt u een ruim aanbod dry aged vleesrijpingskasten tegen zeer lage prijzen. Bekijk snel ons assortiment!

Wat is een dry aged kast?.


Een dry aged vleesrijpingskast is een rijpingskast voor vlees. Doordat het vlees in deze speciale kast gerijpt het, krijgt het een ongeëvenaarde intense smaak en wordt het heerlijk mals. Met een dry aged kast kunt u uw klanten trakteren op een ongeëvenaarde smaaksensatie.

Wat zijn de voordelen van dry aged vleesrijpingskasten?.


Het moge duidelijk zijn: de heerlijke smaak en malsheid van het vlees is hét grote voordeel van en dry aged kast. Droog gerijpt vlees wordt door kenners het lekkerste vlees genoemd en met dry aged vleesrijpingskasten is het voor horecaondernemingen nu eenvoudiger om deze techniek die vroeger door slagers werd toegepast nu zelf te uit te oefenen. Onze dry aged vleesrijpingskasten zijn een combinatie van vakmanschap en hightech. Het vlees wordt gerijpt bij een constante temperatuur tussen de +2 en +7 graden Celsius en een luchtvochtigheid van maximaal 85%. Tijdens het rijpingsproces droogt de buitenlaag van het vlees zodat dit beschermd wordt tegen bacterievorming aan de binnenkant. Bij dry aging vormen zich geen onaangename bijsmaken, de zuurstof in de lucht zorgt voor heerlijke aroma’s die aan noten en verse boter doen denken. Hoe lang het duurt om met een dry aged kast perfect gerijpt vlees te krijgen, is afhankelijk van het soort vlees en het formaat. Zo gaat men bij rundvlees uit van een rijpingsproces van minimaal 4 weken. De eerste 3 weken zijn van invloed op de smaak en malsheid van het vlees. Hoe langer het vlees gerijpt wordt, des te intenser de smaaksensatie zal zijn.

Een betaalbare dry aged kast kopen bij Professionele Koeling


Bij Professionele Koeling vindt u een ruim aanbod dry aged vleesrijpingskasten voor de horeca. Wij werken enkel met betrouwbare merken als Tecfrigo en Combisteel en streven er altijd naar de beste apparatuur voor de laagste prijs aan te bieden. Onze producten voldoen aan alle eisen op het gebied van hygiëne en zijn geschikt voor intensief gebruik. Besluit u een dry aged kast te kopen bij Professionele Koeling, dan voorzien wij u altijd van eerlijk en vakkundig advies. Ook na afloop van de fabrieksgarantie staan wij voor u klaar wanneer u last heeft van een storing of er een onderdeel vervangen moet worden.

Contact


Heeft u vragen over een specifieke dry aged vleesrijpingskast of wilt u zich laten adviseren door een van onze deskundige medewerkers? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op 036 53 63 782, mailen naar [email protected] of het contactformulier op onze website invullen.