SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Vrieskasten

Artikelen 1 tot 36 van 174 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 174 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Professionele vrieskasten

Zoekt u een professionele vrieskast voor uw restaurant, café, hotel of andere horecaonderneming, dan bent u bij Professionele Koeling aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u professionele display vrieskasten, bakkerij vrieskasten, gastronorm vrieskasten en vrieskisten van topmerken als Combisteel, Liebherr en Polar voor elk budget!

Verschillende soorten horeca vrieskasten

Heeft u een horecazaak of een ander bedrijf, dan kunt u bij Professionele Koeling terecht voor scherp geprijsde professionele vrieskasten van topmerken als Liebherr, Combisteel en Polar. Wij bieden een grote verscheidenheid scherp geprijsde vriezers aan in alle denkbare afmetingen en uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een kleine vrieskast voor het bewaren van schnapps of een display vrieskast voor uw supermarkt of levensmiddelenwinkel, wij hebben altijd de juiste vrieskast voor uw horecabedrijf. Aangezien er zeer veel verschillende vrieskasten zijn, is het bij de aanschaf van een vriezer zeer belangrijk dat deze past bij uw wensen, doelen en de mogelijkheden binnen uw bedrijf. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, vindt u bij al onze vrieskasten een uitgebreid overzicht van de kenmerken en functies van de vriezer in kwestie.

Bakkerij vrieskasten

Bakkerij vrieskasten zijn gespecialiseerde koelapparaten die ontworpen zijn voor gebruik in bakkerijen. Ze worden gebruikt om gebak en andere bakkerijproducten op de juiste temperatuur te bewaren en te conserveren, waardoor ze vers en veilig blijven voor consumptie. Deze units zijn uitgerust met functies zoals geavanceerde koelsystemen, automatische ontdooiing, temperatuurregeling en vochtigheidsbeheersing om de kwaliteit van de producten te waarborgen. .

Display vrieskasten

Display vrieskasten zijn speciaal ontworpen om producten op een aantrekkelijke manier tentoon te stellen, terwijl ze tegelijkertijd op de juiste temperatuur worden bewaard. Display vrieskasten worden vaak gebruikt in supermarkten, cafés, restaurants en andere commerciële omgevingen om bevroren artikelen zoals ijs, diepvriesproducten en gebakjes op te slaan en te presenteren. Display vrieskasten zijn er in verschillende maten en modellen, en kunnen worden voorzien van verlichting en aanpasbare planken om de presentatie van de producten te optimaliseren..

Gastronorm vrieskasten

Gastronorm vrieskasten worden gebruikt om gastronorm-bakken met bevroren voedsel op te slaan en te bewaren. Deze vrieskasten zijn beschikbaar in verschillende maten, en kunnen worden uitgerust met een of meerdere deuren en compartimenten om aan de specifieke behoeften van de gebruiker te voldoen. Gastronorm vrieskasten worden vaak gebruikt in professionele keukens van restaurants, hotels en cateringbedrijven, waar grote hoeveelheden bevroren voedsel opgeslagen en georganiseerd moeten worden.

Glasdeur vrieskasten

Glasdeur vrieskasten zijn koelkasten met glazen deuren, waardoor de inhoud zichtbaar is zonder de deur te openen. De glazen deuren van deze vrieskasten zijn voorzien van een anti-condens coating om te voorkomen dat de inhoud van de koelkast wordt belemmerd door vocht en condensatie. Glasdeur vrieskasten zijn ideaal voor commerciële omgevingen zoals supermarkten, gemakswinkels en tankstations, waar bevroren producten zichtbaar moeten zijn en gemakkelijk toegankelijk voor klanten.

Onderbouw vrieskasten

Onderbouw vrieskasten zijn compacte koelkasten die ontworpen zijn om onder een aanrecht of werkblad te worden geplaatst, waardoor kostbare ruimte bespaard wordt. Onderbouw vrieskasten zijn ideaal voor kleine tot middelgrote horecagelegenheden zoals cafés, bars en restaurants.

Schnapps vrieskasten

Schnapps vrieskasten zijn speciale vrieskasten die zijn ontworpen voor het opslaan en koelen van schnapps en andere likeuren. Deze koelkasten zijn ontworpen om de temperatuur en vochtigheid van de opgeslagen dranken nauwkeurig te controleren en kunnen worden voorzien van verschillende compartimenten om verschillende soorten dranken op te slaan en te koelen. Schnapps vrieskasten zijn populair bij horecagelegenheden zoals bars, restaurants en hotels, waar een breed scala aan dranken beschikbaar moet zijn voor gasten. .

Vrieskisten

Vrieskisten zijn rechthoekige vrieskasten die ontworpen zijn om grote hoeveelheden bevroren voedsel op te slaan. Vrieskisten zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen worden voorzien van aanpasbare manden en verlichting om de inhoud van de kist te organiseren en de presentatie te verbeteren. Daarnaast zijn ze energiezuiniger dan vrieskasten met deuren, omdat er minder koude lucht verloren gaat bij het openen van de kist. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op, onze ervaren medewerkers voorzien u graag van eerlijk en vakkundig advies!

Een betaalbare vrieskast kopen bij Professionele Koeling

Bij Professionele Koeling vindt u een zeer groot aanbod professionele vrieskasten voor de horeca. Wij werken enkel met betrouwbare merken en al onze producten voldoen aan alle kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne en zijn geschikt voor intensief gebruik. Ook na afloop van de fabrieksgarantie staan wij voor u klaar wanneer u last heeft van een storing of een onderdeel vervangen moet worden.

Contact

Heeft u vragen over een specifieke vrieskast of wilt u zich graag laten adviseren door een van onze deskundige medewerkers? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op 036 53 63 782, mailen naar [email protected] of het contactformulier op onze website invullen.