SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

koudwaterapparatuur

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gekoelde tapapparatuur

Voor het gemakkelijk uitschenken van gekoelde dranken in bar, hotel, restaurant, catering of fast-food is gekoelde tapapparatuur een must. Wij hebben diverse apparaten van betrouwbare merken voor het snel uitschenken van dranken, vruchtensapmelk, smoothies en watertegen zeer concurrerende prijzen.

Drankendispenser en melkdispenser

In het assortiment drankendispensers op onze webshop vindt u diverse enkele, dubbele en zelfs triple roestvrijstalen drank dispensers. Met capaciteit van 5 tot 36 liter is er altijd wel een drankendispenser te vinden die past bij uw gebruiksdoel en omloopsnelheid. De machines en voorraadcontainers zijn gemakkelijk te reinigen.

Daarnaast hebben wij een aantal witte en RVS melkdispensers die weinig ruimte innemen en ideaal te gebruiken zijn op een buffet. Het wisselen van de container is heel eenvoudig en ook bij deze apparatuur is schoonmaken een makkie.

 

CaterCool, Diamond en Santos

Professionele-Koeling werkt op tapgebied met bekende en betrouwbare merken. Zo vindt u onder andere het voordelige CaterCool, hoge kwaliteitsmerk Diamond en het popupaire Santos terug in ons assortiment.