SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Crushed ice machines

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Crushed ice machine


Bij Professionele Koeling vindt u de beste crushed ice machines voor uw horecazaak of ander bedrijf. Wij hebben een ruim assortiment met ice machines van hoge kwaliteit, waarmee u in een handomdraai voorzien bent van crushed ice. Van kleine modellen met compacte afmetingen tot grote exemplaren met een hoge capaciteit, wij hebben ze allemaal in de aanbieding. Onze ice makers zijn bovendien te koop tegen een enorm scherpe prijs. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Waarvoor wordt crushed ice gebruikt?

Crushed ice wordt gebruikt voor verschillende doeleinden en is veel handiger om mee te werken dan volledige ijsblokken. Daarom is het ideaal om een crushed ice machine te hebben in uw horecazaak. Het gemak waarmee u het ijs verwerkt is tijdbesparend en werkt dus winstverhogend. Hieronder leest u waar en waarvoor crushed ice vaak toegepast wordt: - Om te serveren in dranken zoals vruchtensappen, frisdranken, wijn, champagne, slushies enzovoort. - Tijdens het ontbijt voor het koelen van kaas, vleeswaren, fruit en yoghurt. - Bij de lunch en het diner voor het koelen van onder andere schaaldieren, vis en salades. - Voor het koelen van cocktails, mocktails en andere dranken in bars en disco’s. Kortom: een ice maker is een onmisbaar hulpmiddel in horecazaken. Het ijs is makkelijk en snel te verwerken en zorgt voor een optimale koeling van talrijke dranken en producten. Daardoor blijft de kwaliteit altijd en overal behouden.

Waarvoor wordt crushed ice gebruikt?

Ons aanbod crushed ice machines bestaat uit bekende merken zoals Gram (onderdeel van Hoshizaki), Brema en Bartscher. De machines zijn van topkwaliteit, waardoor ze langdurig meegaan en een optimale werking hebben. Onze professionele ice makers zijn uitstekend toe te passen in de horeca, waaronder in discotheken, bars, restaurants en tal van andere organisaties. Wij hebben zowel compacte, middelgrote als grote crushed ice machines, waarmee u lekkere en frisse cocktails zoals de mojito, margarita, caipirinha of een granita serveert.

Crushed ice machine kopen bij Professionele Koeling

Wilt u een professionele crushed ice machine kopen om te gebruiken in uw horecazaak of bedrijf? Op onze website of per telefoon bestelt u eenvoudig uw ideale ice maker. Dankzij Multisafepay rekent u altijd veilig af tijdens uw bestelling. Indien u nog vragen heeft over onze ice machines of advies wenst staan we graag voor u klaar. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0365 36 37 82 of per e-mail via [email protected].