SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Koel en vriescellen

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Koelcel of vriescel: Veel koelruimte, geringe investering

Met een koelcel of een vriescel creëert u een optimale koelruimte tegen een relatief geringe investering. De koel- en vriescellen zijn toe te passen in vele situaties. Zowel de groot keuken in de horeca, een slagerijbloemenwinkel, supermarkt en bloedbank tot aan de bakkerij heeft baat bij ruime en betrouwbare koeling.

Stekkerklaar, van 2000 tot meer dan 7000 liter

Wij leveren verschillende formaten stekkerklare koelcellen en vriescellen die in alle situaties zijn toe te passen. Bovendien heeft u direct een stekkerklare koelcel in huis en heeft u met een inhoud range van 2000 liter tot meer dan 7000 liter een zeer uitgebreide keuze in betrouwbare en voordelige koeling.

Een koel- of vriescel is natuurlijk een investering die zichzelf moet terugverdienen. Maar heeft u veel opslagruimte nodig en wilt u meer energie besparen? Dan is de keuze voor een grote koelruimte bijna onvermijdelijk. Wij komen u graag tegemoet met scherpe prijzen en deskundig advies via onze klantenservice.

Veel mogelijkheden: Flexibel, draaiende deur en RVS

Als u een koelruimte aanschaft dan wilt u natuurlijk dat deze geheel aansluit op uw eisen en wensen. Dankzij het ruime leveringsprogramma van onze koelcellen hebben wij altijd een passende oplossing in huis. De celpanelen zijn aan beide zijden bekleed met wit gecoat verzinkt staalplaat en de paneeldikte is liefst 75mm. Onze cellen zijn flexibel dankzij de mogelijkheid tot een linksdraaiende deur en andere afmetingen. Bovendien zijn de koelruimten standaard voorzien van een roestvrijstalen afgewerkte vloer.