SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Display vrieskasten

30 artikel(en)

per pagina

30 artikel(en)

per pagina

Display vrieskasten
Als horecaondernemer is de smaak van uw producten natuurlijk het allerbelangrijkst, maar het oog wilt ook wat! Met de professionele display vrieskasten van Professionele Koeling stelen uw verse producten niet alleen de show, ze blijven ook perfect op temperatuur! Of u nu voor strak RVS of een koelvitrine met een vintage look gaat: bij ons vindt u altijd een energiezuinige en betaalbare display vrieskast voor uw horecaonderneming! 

Wat is een display vrieskast?
Als horeca ondernemer wilt u uw gekoelde producten zo professioneel, appetijtelijk en mooi mogelijk presenteren. Met een professionele display vrieskast kunnen uw klanten zich vergapen aan uw overheerlijke producten terwijl ze op de perfecte temperatuur bewaard worden. Hierdoor behouden uw verse producten hun smaak en zullen ze niet bederven. 

Verschillende soorten display vrieskasten
In het assortiment van Professionele Koeling vindt u energiezuinige display vrieskasten in zeer veel verschillende uitvoeringen. In veel gevallen zijn alle zijden van de gebaksvitrine van helder glas zodat uw producten van alle kanten te bewonderen zijn. In enkele gevallen heeft de display vrieskast een niet-doorzichtige deur of spiegel aan de achterzijde. 

Wij bieden een grote verscheidenheid aan vormen, formaten en soorten display vrieskasten aan. De populairste, meest verkochte modellen uit het grote assortiment van Professionele Koeling zijn de hoge, rechthoekige display vrieskast en lage koelvitrines met verstelbare roosters en schuifdeuren. Daarnaast vindt u in ons aanbod ook display koelvitrines met roterende glasplaten die speciaal gemaakt zijn voor het presenteren van gebak en patisserie.  Bijna elke koelvitrine heeft ingebouwde LED verlichting die ervoor zorgt dat uw producten echt in de spotlight staan en er op hun smakelijkst uitzien. Iedere display vrieskast in ons assortiment beschikt over geforceerde koeling. Ook hebben veel modellen een automatisch ontdooisysteem waardoor u nooit last heeft van ijsvorming of condens. De meeste display vrieskasten zijn aan de achterkant uitgevoerd met handige schuifdeuren. Display vrieskasten wegen best veel dus wanneer u deze geregeld wilt verplaatsen, raden wij u aan om een model met wieltjes te kiezen. 

Display vrieskasten van topmerken als Tecfrigo, Saro en Polar
Wij van Professionele Koeling begrijpen dat u als horecaondernemer enkel het beste wilt, dus in ons aanbod vindt u enkel display koelvitrines van betrouwbare merken als Combisteel, Saro, Polar en Tecfrigo. Wij streven er altijd naar om topkwaliteit tegen een lage prijs aan te bieden. Bij ons betaalt u dus nooit teveel voor uw professionele display vrieskast! 

Wij streven er altijd naar om producten aan te bieden die de beste techniek hebben en tegelijkertijd energiezuinig zijn. Elke vrieskast uit ons assortiment heeft een luxe uitstraling. Of u nu gaat voor een strakke RVS display vrieskast met een industriële look, een fraaie houten koelvitrine met een vintage uitstraling of een luxe gebaksvitrine met roterende glasplaten: bij Professionele Koeling kunt u altijd terecht voor een stijlvolle, energiezuinige koelvitrine die past bij de stijl en het interieur van uw horecazaak! 

Bestel nu uw betaalbare display vrieskast bij Professionele Koeling!
Bij Professionele Koeling vindt u een zeer groot aanbod energiezuinige display vrieskasten voor de horeca tegen scherpe prijzen. Wij werken enkel met betrouwbare merken en al onze producten voldoen aan alle eisen op het gebied van hygiëne en zijn geschikt voor intensief gebruik.

Wanneer u een display koelvitrine koopt bij Professionele Koeling, voorzien wij u altijd van eerlijk en vakkundig advies. Ook na afloop van de fabrieksgarantie staan wij voor u klaar wanneer u last heeft van een storing of een onderdeel vervangen moet worden. 

Contact
Heeft u vragen over een specifieke display vrieskast of wilt u zich graag laten adviseren door een van onze deskundige medewerkers? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op 036 53 63 782, mailen naar [email protected] of het contactformulier op onze website invullen.