SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Glasdeurkoelkasten

Artikelen 1 tot 36 van 243 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 243 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De glasdeurkoelkasten zijn ideaal voor in de horeca. Professioneel koelen voor de catering binnen bedrijven en scholen. Schaf een glasdeur koelkast aan en creëer een aantrekkelijke etalage voor al uw gekoelde producten. Plaats de glasdeurkoelkast in winkels of in een benzinestation. Vrijwel overal waar u een optimale presentatie van het gekoelde aanbod wilt neerzetten zijn de glasdeurkoelkasten de oplossing.

Koeling van glasdeurkoelkasten

Een glasdeur koelkast is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is de manier van koelen verschillend. Er zijn drie mogelijkheden waar u uit kunt kiezen:

 • Statisch koelen
 • Geventileerd koelen
 • Geforceerd koelen

De statische glasdeurkoelkast

Een statische koeling met glazen deur zien we voornamelijk bij huishoudelijke modellen. De koelleidingen lopen door de wanden, van waaruit wordt gekoeld. Het nadeel hiervan is dat deze koeling interne temperatuurverschillen heeft. Dit maakt deze variant niet zo geschikt voor professioneel gebruik. Dit model is wel heel bruikbaar in woonhuizen.

Geventileerde koeling

Glasdeurkoelkasten met een interne ventilator zijn statisch gekoeld. Deze ventilator zorgt voor de interne luchtverdeling. De kou wordt gelijkmatiger verdeeld, de luchtcirculatie is beter en de producten blijven goed gekoeld. Dit model koelkast met glazen deur is wel geschikt voor de horeca dankzij de ventilator koeling.

Geforceerd koelen

Een geforceerde glasdeurkoelkast is de meest geschikte variant voor professioneel gebruik binnen de horeca. Een losse verdamper is in de koelkast verwerkt. Hierin zitten de koelleidingen verwerkt. Anders dan bij een statische koelkast zitten ze dus niet in de zijwanden. In dit geval worden de wanden gebruikt om de kou de koelkast in te blazen. De temperatuur blijft bij deze koelkast het meest stabiel.

Glasdeurkoelkasten voor de beste presentatie

Laat zien welke verse producten u allemaal in huis heeft. De glasdeurkoelkasten van Professionele-Koeling.nl zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De meeste modellen zijn voorzien van LED-verlichting en een slot. Doordat de klant van buitenaf kan zien wat er in de koeling staat hoeft deze niet lang open te staan. Dit scheelt u energiekosten. De koelingen hebben een variabele indeling met roosters.

Kies een koelkast met glazen draaideur of schuifdeur. Grotere modellen hebben meerdere deuren. De koelingen zijn verkrijgbaar vanaf kleine opzet modellen met een inhoud van 20 liter tot aan grote koelingen tot 2000 liter. Dankzij de verschillende kleuren hebben we voor iedere ruimte een passende oplossing. Roestvrijstaal, wit, zwart of rood, welke kleur kiest u? Topmerken als Liebherr, Coreco en Afinox bieden hoogwaardige kwaliteit. U heeft jarenlang plezier van uw nieuwe aankoop. Andere goede merken voor een kleiner budget zijn Tefcold, Polar en Exquisit.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de glasdeurkoelkasten. We zijn elke dag bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur. Bij ons bent u verzekerd van snelle levering en volledige fabrieksgarantie.