SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Glasdeurkoelkasten

Artikelen 1 tot 36 van 272 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 272 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Optimale presentatie met glasdeurkoelkasten

Een glasdeurkoelkast  is ideaal voor professioneel gebruik in horeca, catering, scholen en bedrijven. Met de aanschaf creërt u een aantrekkelijke etalage om uw productenaanbod optimaal te presenteren. Maar ook  in uw winkel, benzinestation of bij evenementen catering zorgt een koelkast met glasdeur voor een optimale impulsverkoop.

Optimale koeling door betrouwbare techniek

Bij de keuze voor een horeca glasdeur koelkast of een glasdeurkoelkast voor professioneel gebruik is de koeltechniek van groot belang. Normaal gesproken kiest u voor statisch of geforceerde koeling, waarbij laatstgenoemde techniek door het gebruik van een ventilator vooral gebruikt wordt bij vaak geopende koelkasten. Bij statische koeling wordt de achterzijde gekoeld en is het onderin het apparaat het koudst.

Naast bovenstaande technieken zult u bij glasdeurkoelkasten regelmatig de geventileerde koeling tegenkomen. Bij deze koelapparaten is er sprake van statische koeling met een ingebouwde ventilator om de lucht in de koelkast te laten circuleren. Op deze manier blijft uw statische koelkast ook geschikt voor gebruik bij regelmatig openen van de kast. Een voordelige oplossing voor uw presentatiekoeler.

Natuurlijk vindt u bij ons ook een ruime keuze aan afwerkingen en mogelijkheden. Gaat u voor een RVS afwerking of juist wit gecoat staalplaat? Zonder of met slot? Links of rechtsdraaiende deur? Alles is mogelijk en de keuze is aan u. Heeft u vragen over het product of uw situatie? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van een passend antwoord.

Diverse merken. Van Framec en Polar tot Exquisit en Tefcold

Bij Professionele-Koeling vinden wij drie dingen belangrijk: kwaliteit, service en prijs. Daarnaast vinden we dat er voor ieder budget een glasdeurkoelkast beschikbaar moet zijn. Bij ons kunt u daarom kiezen tussen apparatuur in de topklasse, het medium segment en uit de budgetselectie.

Framec en Infrico zijn de lijstaanvoerders en produceren koelproducten voor de absolute top. Bij deze fabrikanten bent u zeker van uitmuntende kwaliteit en service. Ook met de merken in het middensegment, Kleo, Mondial Elite en Diamond, haalt u uitstekende kwaliteit in huis.

Heeft u een lager budget maar wilt u wel gebruikmaken van professionele en betrouwbare apparatuur? De merken PolarExquisit en Tefcold zijn laaggeprijsd, minder bekend maar een uitstekende optie voor het kleinbedrijf.