SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Gekoelde opzetbuffetten

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Gekoelde opzetbuffetten voor ieder gebruik

Een opzetbuffet is een makkelijk verplaatsbare oplossing voor het gekoeld en zichtbaar bewaren van versproducten. Perfect voor veelvuldig gebruik door uw personeel of voor zelfbediening in uw restaurant, cafetaria, bedrijfsrestaurant of buffetrestaurant.

Voordelig uitgiftebuffet en ruime keuze

De gekoelde opzetbuffetten zijn de ideale vervanging voor de duurdere uitgiftebuffetten. Bovendien heeft u in deze categorie buffetten een enorm ruime keuze. Zo vindt u in het assortiment zowel kleine als zeer lange koelbuffetten.

Daarnaast zijn deze stekkerklare opzetkoelers ook verkrijgbaar in RVS-uitvoering met klep. De gastronormbakken zijn compleet naar uw smaak te plaatsen. Een voordelige oplossing om uw producten hygiënisch en gekoeld te bewaren.

CaterCool: Uitstekende prestaties en een betaalbare prijs

Op het gebied van opzetkoelbuffeten werkt Professionele-Koeling.nl met koelgigant CaterCool. CaterCool combineert topkwaliteit en uitstekende prestaties met een zeer betaalbare prijs. Kortom: Met Catercool krijgt u absoluut waar voor uw geld.