SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Pizzawerkbanken

Artikelen 1 tot 36 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pizzawerkbanken

Pizzawerkbanken zijn, zoals de naam al verklapt, speciale werkbanken voor het prepareren van pizza’s. Het enorme gebruiksgemak is kenmerkend voor deze gekoelde pizzacounters. Want met een ruime onderkast, een gedegen werkblad en een opzetkoeling of uitsparing voor uw dagverse producten heeft u alles voor de bereiding van uw pizza’s bij de hand. U hoeft de pizza alleen nog maar de oven in te schuiven.

Prachtige marmeren en granieten werkbladen

De pizza prepareer units zijn in twee versies verkrijgbaar en beide werkbanken blinken uit in werkruimte. Met de opzetkoeling profiteert u optimaal van de ruimte op het werkblad om bijvoorbeeld deeg te rollen. De andere variant is zeer geschikt als u met uw ingrediënten op gelijke hoogte met het werkblad wilt werken. Uiteraard kost dit wel een stukje ruimte in de onderkoeling.

Belangrijk is ook de keuze voor het type werkblad. Zowel op graniet als marmer zijn pizza’s beter te prepareren dan op een normaal RVS werkblad. De keuze voor marmer of graniet is een persoonlijke. De pizzawerkbanken met een marmeren werkblad zijn in principe goedkoper dan de uitvoering in graniet. Marmer is niet krasbestendig en in beperkte mate hittebestendig. Graniet is een harde natuursteen en wel behoorlijk kras- en hittebestendig.

De meeste pizzawerkbanken zijn uitgerust met de mogelijkheid om 60x40 kunstof deegbakken te plaatsen in de onderkoeling. Ideaal dus om uw deegbollen te bewaren. Een enkel product heeft zelfs aparte lades. Let u er op dat de ingrediëntenkoeling niet bij elke werkbank wordt meegeleverd. Dit staat altijd in de productomschrijving.

Professionele apparatuur

Bij professionele pizzawerkbanken horen professionele merken. Zo vindt u in de webshop het zeer voordelige en betrouwbare Polar maar ook het elegante en zeer robuuste Tefcold. Uw voorkeur, uw keuze. En komt u er toch niet uit? Wij helpen u graag.