SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Sorbetieres

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Sorbetieres: IJsmachines voor professioneel horeca gebruik

Een sorbetiere of ijsmachine is een uitstekend apparaat voor het maken van professioneel schepijssorbetijs of yoghurtijs. Deze zelfvriezende ijsmachines beschikken over een eigen koelsysteem, waardoor u allerlei soorten ijs achter elkaar door kunt produceren. Ideaal dus voor gebruik in restaurant, ijssalon of bijvoorbeeld strandpaviljoen.

Uurcapaciteit: van 3 liter tot 12 liter per uur

Een van de belangrijkste aspecten bij de aanschaf van een professionele sorbetiere is de inhoud van de ijsmachine maar bovenal de uurcapaciteit. Zo hebben wij machines met een capaciteit van 3 liter tot aan 12 liter per uur. 

De ijsmakers op onze webshop zijn uitgevoerd in roestvrijstaal en zeer hygiënisch door de eenvoudige reinigingsmogelijkheden. Dankzij de automatische bediening met tijdschakelaar hoeft u bij veel sorbetieres niet meer naar uw ijs om te kijken.

Populair: Musso Stella, Musso Classica

Musso is de meest bekende Italiaanse fabrikant van professionele sorbetieres en ijsmachines. De Musso Stella en Musso Classica zijn de meest populaire modellen. Uiteraard vindt u deze en meer producten van Musso voordelig terug binnen het assortiment op onze webshop. Veel ijs, voor een scherpe prijs!