SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Wandkoelmeubelen

Artikelen 1 tot 36 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 49 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wandkoelingen

Uw producten vers houden en op een mooie manier etaleren, het kan met de professionele wandkoelingen van Professionele Koeling. Met onze wandkoelmeubelen kunt u groente, fruit en andere voedingswaren op de perfecte temperatuur bewaren en kunt u deze op een optimale manier presenteren. In onze webshop vindt u wandkoelingen van merken als Oscartielle en  Diamond tegen scherpe prijzen. Bekijk nu ons aanbod! 

Wat zijn wandkoelingen?

Met een wandkoeling in uw supermarkt, tankstation of horecazaak kunt u voedingswaren aantrekkelijk presenteren terwijl u deze op de juiste temperatuur bewaard. Wandkoelingen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan modellen en afmetingen en voorzien van verlichting waardoor uw producten altijd “in the spotlight” staan. 

Wat zijn de voordelen van een wandkoeling?

Een wandkoelmeubel combineert twee zaken die essentieel zijn als u uw klanten (verse) producten zoals broodjes, gebak, drankjes en salades aan wilt bieden: het veilig op de juiste temperatuur bewaren van uw voedingswaren en het aanzetten tot verkoop. Vaak zien we wandkoelingen in de supermarkt, het tankstation en andere winkels maar ze worden ook gebruikt in horecazaken als lunchrooms en kantines. 

De wandkoelingen uit ons assortiment zijn makkelijk te reinigen en hebben geforceerde koeling, automatische ontdooiing en lekwater verdamping waardoor u geen last heeft van condensvorming. 

Professionele wandkoelingen van topmerken als Trimco en Polar

Wij van Professionele Koeling begrijpen dat u als winkelier of horecaondernemer enkel het beste wilt, dus in ons aanbod vindt u enkel professionele wandkoelingen van betrouwbare merken als Mondial Elite, Polar en Trimco. Wij streven er altijd naar om topkwaliteit tegen een lage prijs aan te bieden. Bij ons betaalt u dus nooit teveel voor uw wandkoelmeubel! Onze producten voldoen aan alle eisen op het gebied van hygiëne en zijn geschikt voor intensief gebruik.

 

Of u nu een kleine impulsaankoop koeling voor naast de kassa zoekt of juist op zoek bent naar een grote wandkoeling met 4 schappen en een rolgordijn, u vindt het allemaal in het assortiment van Professionele Koeling! 

Betaalbare wandkoeling kopen bij Professionele Koeling

Besluit u een wandkoelmeubel te kopen bij Professionele Koeling, dan voorzien wij u altijd van eerlijk en vakkundig advies. Ook na afloop van de fabrieksgarantie staan wij voor u klaar wanneer u last heeft van een storing of er een onderdeel vervangen moet worden. 

Contact

Heeft u vragen over onze wandkoelingen of wilt u zich laten adviseren door een van onze deskundige medewerkers? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken op 036 53 63 782, mailen naar [email protected] of het contactformulier op onze website invullen.