SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Displaykoelkasten

Artikelen 1 tot 36 van 84 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 84 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Display koeling: perfecte presentatie van gekoelde producten

Uw artikelen verdienen de juiste presentatie. Professionele-Koeling.nl heeft een aantrekkelijk assortiment aan display koelkasten met glasdeur die uw dranken en/of broodjes prachtig onder de aandacht brengen. In kantine of benzinestation en van supermarkt tot restaurant! Display koeling zorgt altijd voor de ideale promotie van uw producten.

Zelfsluitende draaideuren en schuifdeuren

Bent u op zoek naar een makkelijk verrijdbare display glasdeurkoelkast met één draaideur? Of bent u juist op zoek naar een tweedeurs koelkast? Wij hebben een groot aantal koelkasten met zowel draai- en schuifdeuren in het assortiment. Alle koelapparaten zijn voorzien van de welbekende witte canopy (display) voor extra promotiemogelijkheden.

Wij vinden het belangrijk dat u een model vindt dat past bij uw situatie. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Wij geven u graag een passend advies.

Krachtige kwaliteitsmerken of betaalbaar budget?

Professionele-Koeling.nl werkt met verschillende merken in elke prijsklasse. Zo kunnen wij u altijd een passende display koeling aanbieden. Met de merken in het middensegment, Polar, Tefcold en Diamond weet u altijd dat u goed zit.  Daarnaast leveren wij koelkasten van Exquisit: een prima alternatief voor de horecaspecialist met een kleinere portemonnee. De apparatuur van dit merk is een absolute aanrader voor de semi-professional.

Gaat u voor de top in koeling? Dan kiest u voor Gram. Bij Gram kunt u gegarandeerd minimaal 10 jaar lang reservedelen verkrijgen, krijgt u een uitzonderlijke 5 jaar fabrieksgarantie en fiscaal voordeel dankzij de Energie Investerings Aftrek.