SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Gebak-/ijsvitrines

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gebak ziet er altijd smakelijk uit. Een goede presentatie is dan ook een must. Met een vitrine voor gebak koelt u uw lekkernijen op de juiste temperatuur en op een verkoopstimulerende manier. Gekoelde desserts, gebak, fruit of complete taarten? Een gebaksvitrine zorgt altijd voor een aantrekkelijke presentatie in uw restaurant, broodjeszaak, bakkerij of andere vorm van horeca. Welk overheerlijk product u ook verkoopt.

Kies uw vorm, glas en inhoud

Qua vormen zijn er meerdere mogelijkheden. Wij hebben driehoekige vitrines, vierkante modellen en zeshoekige uitvoeringen in ons assortiment. In enkele gevallen hebben de vitrines een niet-doorzichtige deur of spiegel aan de achterzijde, maar in de meeste gevallen zijn alle zijden van helder glas en is de inhoud van alle kanten te bewonderen.

Een luxe uitstraling is dus zeer belangrijk. Prachtige roosters of glasplaten dragen daar aan bij. In ons assortiment vindt u bovendien een aantal vitrines met draaiende glasplaten, zodat alle lekkernijen écht aan iedere kant te zien zijn. Uiteraard zijn onze gebaksvitrines in meerdere kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Zo vindt u onder andere luxueus grijs en bruin in ons assortiment, maar hebben wij ook een aanbod aan voordelig maar zeer mooi afgewerkte wit gecoate RVS vitrines.

Bekende merken: Scaiola, Polar en Tecfrigo

Voor het tonen van uw delicatessen is een degelijk en betrouwbaar merk enorm belangrijk. In onze shop vindt u dan ook o.a. de bekende merken Tecfrigo, Polar, FrostEmily en het topmerk Scaiola voor zeer betaalbare prijzen.