SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Inbouw koeling

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Horeca inbouw koelbak: Eenvoudige en betrouwbare drop-in koelbakken


Drop-in koelbakken zijn uitermate geschikt als voordelige optie voor eenvoudige inbouw in uw bestaande koelmeubel, blad of interieur. De inbouw koelbak is in verschillende gastronorm formaten beschikbaar, zodat u ruime keuze heeft welke bakken handig zijn voor uw vleesbuffet, sushi- of misschien wel rauwkostbuffet.

Voor alle horeca: van catering tot wokrestaurant


In allerlei horeca gelegenheden komt drop-in koeling tot zijn 
recht. De in uw eigen interieur in te bouwen koelbakken worden bijvoorbeeld ook gebruikt door catering bedrijven, in buffetrestaurants en bij pizzeria's. Compleet geschikt om de mooiste en smaakvolste producten te koelen, bewaren, presenteren en uit te geven. 


Binnen de groep koelbakken, die van binnen en buiten in RVS zijn vervaardigd, bestaat er keuze tussen statisch, geventileerde en geforceerde koeling. Dit heeft uiteraard zijn uitwerking op de bewaarkwaliteit en de prijs van de drop-in bak. De geforceerde koeling is de meest krachtige koelingsvariant, terwijl statische koeling vooral geschikt is voor kleinschaliger professioneel gebruik.

Voordelig Tefcold

Het assortiment inbouw koelbuffetten wordt gevormd door de voordelige en betrouwbare producten van Tefcold. Dit gevestigde Deense merk wordt goed gewaardeerd door de inmiddels vele gebruikers en staat als leverancier in het middensegment bekend om zijn prijzen die concurreren met het budget segment.
 

En kijk ook eens bij onze Gamko flessenkoelers en vriezers, zowel vrijstaand als inbouw verkrijgbaar
                                                                         

De Gamko flessenkoelers &-vriezers zijn prima geschikt om op het werkblad te plaatsen maar kunt u ook inbouwen in het werkblad. De koeler is stekkerklaar en is uitstekend geschikt voor het op constante temperatuur
bewaren en uitschenken van wijnen, likeuren, wodka en andere dranken. Met een capaciteit van maximaal 10 stuks 1 liter flessen zijn er uitgebreide mogelijkhedenmet deze zeer compacte en fraaie flessenkoeler.

De flessenvriezer is stekkerklaar en is uitstekend geschikt voor het op constante vriestemperatuur bewaren en uitschenken van likeuren, wodka, jenever, schnapps en andere dranken. Met een capaciteit van maximaal 12 stuks 1 liter flessen zijn er uitgebreide mogelijkheden met deze zeer compacte en fraaie in te bouwen flessenvriezer.

Gamko voor alle Horeca.

Gamko produceert 2 formaten flessenkoelers en -vriezers in een roestvrijstalen constructie. Beide geschikt voor het inbouwen in de bar. Ideaal voor het serveren van gekoelde wijn, likeur of wodka per glas voor snelle uitgifte met een constante temperatuur.