SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Koelkisten

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Koelkisten

 Bent u op zoek naar een professionele koelkist voor in uw horecaonderneming? Dan is Professionele Koeling het juiste adres! Wij hebben ruime koelkisten in het assortiment met diverse mogelijkheden op het gebied van capaciteit. Kwaliteit en een scherpe prijs staan hierbij centraal. De koelkisten hebben een zeer grote opslagcapaciteit en zijn geschikt voor de tijdelijke opslag van producten die later gebruikt worden of naderhand in de koelkast moeten. Ook zijn onze koelkisten op wielen eenvoudig verrijdbaar, waardoor u ze op verschillende plekken kunt inzetten en optimaal gebruiksgemak ervaartWat is een koelkist?

Koelkisten hebben het uiterlijk van een vrieskist, maar dienen voor het koelen van allerlei producten. De koelmachines hebben veel koelcapaciteit en zijn uitermate geschikt om te gebruiken in horecagelegenheden zoals restaurants, bars en cafés. Koelkisten worden daarbij toegepast voor de tijdelijke opslag van producten. Hierin kunt u grote hoeveelheden koelen. Denk bijvoorbeeld aan allerhande dranken of grote pannen soep die pas later op de dag gebruikt worden. Met een koelkist heeft u alles dat gekoeld moet zijn altijd direct bij de hand.

Kwalitatieve koelkisten van topmerken

In ons aanbod vindt u koelkisten van zeer goede merken, zoals Tefcold en Liebherr. Al onze producten voldoen aan de nodige kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne. Wanneer u een koelkist aankoopt krijgt u tevens volledige fabrieksgarantie. Ook na afloop van de garantie kunt u op ons rekenen. Heeft u last van een storing bij uw koelkist of moet er een onderdeel vervangen worden? Dan staat Professionele Koeling voor u klaar om dit probleem vakkundig op te lossen.

De beste kwaliteit en service

Wanneer u kiest voor een koelkist van Professionele Koeling bent u ervan verzekert dat u een apparaat van hoogwaardige kwaliteit aanschaft. Onze koelkisten zijn bovendien snel leverbaar, zodat u deze binnen een mum van tijd in gebruik kunt nemen om producten te koelen in uw horecazaak.

Koelkisten kopen bij Professionele Koeling

Professionele Koeling is uw betrouwbare partner voor het kopen van kwalitatieve koelkisten. Wilt u een koelkist op wielen aanschaffen voor in uw horecazaak? Via onze webshop bestelt u het gewenste product snel en eenvoudig. Wij leveren in de hele Benelux en bieden een zeer snelle bezorgtijd. Voor vragen of meer informatie over onze koelkisten kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs. Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een geschikte vrieskist. Bel ons meteen op het telefoonnummer 0365 36 37 82 of stuur een mailtje naar [email protected]. Wij zijn alle dagen bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur om u te voorzien van persoonlijk advies.