SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Koelwerkbanken

Artikelen 1 tot 36 van 314 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 314 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koelwerkbanken: versproducten opslaan en bereiden

Hygiënisch werken met gekoelde etenswaren én ruimte besparen. Een geschikte koelwerkbank in de keuken van uw restaurant, kantine, snackbar of broodjeszaak helpt u dit doel te bereiken. 

Daarnaast vindt u in de webshop saladieres, garneerwerkbanken en pizza-counters voor de bereiding van salades, broodjes en pizza’s. Ideaal voor uw lunchroom, shoarmazaak of pizzeria. Liever vriezen? Dan is een vrieswerkbank dé uitkomst.

Lades, deuren of combinatiewerkbank?

De koel- en garneerwerkbanken zijn in alle soorten en maten te vinden. U kiest een werkbank met deuren, lades of een combinatie hiervan. De onderruimte is meestal voorzien van geleiders voor gastronormbakken en/of roosters. De saladiere biedt onder de roestvrijstalen klapdeksel ruimte voor gastronormbakken van verschillende formaten en bij de pizza- en garneerwerkbanken vindt u deze mogelijkheid bovenop de werkbank.

Kwaliteit bij ieder budget

Wij leveren producten van de gerenommeerde kwaliteitsmerken Gram (extra garantievoordeel) en Afinox, maar bijvoorbeeld ook voordelige koelwerkbanken van Polar en Catercool in het lagere segment. En met de Italiaanse koelspecialist Frilixa en de Europese horeca allrounder Diamond vindt u betaalbare topkwaliteit in de middenklasse.