SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Blast chillers

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina

Blast Chillers: Snel koelen en invriezen van warme producten

Uw maaltijden op voorraad produceren? Een aantal dagen gekoeld bewaren of wekenlang invriezen? Een snelkoeler ofwel Blast Chillermaakt het mogelijk. Hiermee kunt u uw maaltijden op elk gewenst moment bereiden en razendsnel laten afkoelen. Ideaal voor gebruik in catering, slagerij, verzorgingstehuis, bakkerij maar ook in hotels, restaurants en andere horecagelegenheden.

Hygiënisch koelen in extreem korte tijd

Met een snelkoeler kunt u uw producten onmiddellijk na de bereiding afkoelen terwijl de kwaliteit hetzelfde blijft. De vochtigheid die normaalgesproken direct uit het product verdampt blijft bij snelkoelen in het voedsel zitten waardoor uitdroging en gewichts- en kwaliteitsverlies tot het verleden behoren.

Na een koelperiode van maximaal anderhalf uur kunt u de producten binnen 2,5 uur shockvriezen tot een indrukwekkende temperatuur van -18 ͦC. De combinatie chillers van Professionele-Koeling.nl voldoen aan alle hedendaagse eisen omtrent hygiëne waaronder de HACCP-richtlijnen.

Een enkele blastchillers is ook voorzien van een regeneratie functie. Diepgevroren levensmiddelen kunnen met deze blastchiller net zo snel weer ontdooid worden.

Meer merken, meer mogelijkheden

Wij vinden voldoende keuze net zo belangrijk als u. U kunt bij ons daarom altijd kiezen tussen producten in iedere prijsklasse. Zo vindt u in de categorie snel coolers onder andere het zeer goed aangeschreven Nortech, maar ook het laaggeprijsde Polar. Hoe dan ook: Er is altijd een professioneel merk in uw prijscategorie.