SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Schepijsvitrines

30 artikel(en)

per pagina

30 artikel(en)

per pagina

Schepijsvitrines voor ijssalon, snoepwinkel of evenement

Een schepijsvitrine is ideaal voor de snelle verkoop en presentatie voor heerlijk schepijs. Deze gedeeltelijke vrieskisten zijn voorzien van een prachtige vitrine om de verkoop van schepijs een stimulans te geven in uw ijssalonsnoepwinkel of bijvoorbeeld op evenementen zoals een braderie of festival.

Van 2 tot 20 ijsbakken & opzetvitrines

In onze webshop vindt u de beste schepijsvitrines met ruime capaciteit. Zo hebben wij zeer ruime modellen met ruimte tot 20 ijsbakken maar ook kleinere uitvoeringen en opzet schepijvitrines tafelmodel voor mobiel gebruik tijdens evenementen.

Bij de ijsvitrines kunt u kiezen voor statisch of geforceerde koeling. Geforceerde luchtcirculatie zorgt voor een gelijkmatig en hoger presentatieniveau van het ijs. De schepijsvitrines zijn in vele soorten en maten beschikbaar, waaronder vitrines met gebogen glas of rechte ruit.

Een andere interessante optie is de opslagruimte in de gekoelde onderbouw bij sommige modellen. Verkoopt u veel ijs en vindt u het handig om extra voorraad te kunnen houden in het apparaat zelf? Dan is een schepijsvitrine met gekoelde onderbouw een uitkomst.

Mondial Elite en Diamond: masters of ice

Wij werken binnen de webwinkel met 2 professionele Europese merken op het gebied van schepijskoeling. Zowel Mondial Elite en Diamond zijn binnen de koelmarkt twee merken in het hogere segment die wij tegen zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden. Kortom: betrouwbare, stijvolle en voordelige apparatuur.