SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Schepijsvitrine

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

Schepijsvitrine

Bent u op zoek naar een kwalitatieve schepijsvitrine om het schepijs mooi te presenteren en snel te kunnen verkopen in uw horecazaak? Bij Professionele Koeling vindt u verschillende soorten ijsvitrines in uiteenlopende prijsklassen. Onze schepijsvitrines zijn ideaal om te gebruiken in allerlei horecaondernemingen. Denk hierbij aan ijssalons, snoepwinkels of bijvoorbeeld op evenementen zoals een festival of een braderie.

Waarom een schepijsvitrine

Met een schepijsvitrine voorziet u uw horecaonderneming van een aantrekkelijk uitziende vitrine boordevol lekker schepijs. Hierdoor geeft u de verkoop van het schepijs een extra stimulans. Het ijs is smakelijk gepresenteerd in de vitrine, waardoor uw klanten meteen zien welke keuzemogelijkheden ze hebben op het gebied van schepijs.

Verschillende soorten schepijsvitrines

Professionele Koeling heeft de beste schepijsvitrines in het assortiment. De ijsvitrines hebben een ruime capaciteit en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder met gebogen of recht glas. In ons aanbod vindt u grote modellen met maar liefst 20 ijsbakken, alsook compactere vitrines en opzet schepijsvitrines. Deze tafelmodellen zijn geschikt voor mobiel gebruik tijdens evenementen. Bij de ijsvitrines heeft u de keuze tussen een statische of geforceerde koeling. Geforceerde luchtcirculatie zorgt voor een gelijkmatig en hoger prestatieniveau van het ijs. Verder hebben we ook vitrines met opslagruimte in de gekoelde onderbouw. Deze schepijsvitrines zijn heel erg handig wanneer u veel ijs verkoopt en graag een extra voorraad voor handen wilt hebben in het apparaat zelf.

Kwalitatieve ijsvitrines van de beste merken

In onze webwinkel werken wij met twee professionele merken op het gebied van schepijskoeling. De schepijsvitrines die wij verkopen zijn van Mondial Elite en Combisteel. Deze merken vallen beide in het hogere segment en het midden binnen de koelmarkt. Wij bieden de ijsvitrines aan tegen zeer scherpe prijzen. Hierdoor verzekeren we u van betrouwbare, stijlvolle én voordelige apparatuur.

Schepijsvitrine kopen bij Professionele Koeling

Voor een kwalitatieve schepijsvitrine bent u bij Professionele Koeling aan het juiste adres. Dankzij ons gevarieerde aanbod hebben we gegarandeerd de geschikte vitrine voor uw horecazaak. Onze ijsvitrines zijn eenvoudig aan te kopen via de webshop en worden snel geleverd op het gewenste adres. Wij leveren in de hele Benelux. Indien u nog vragen heeft of advies wilt raden wij u aan om contact op te nemen met ons. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0365 36 37 82 of via het e-mailadres [email protected]. Bel of mail ons meteen voor de scherpste prijs.