SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Onderbouw koelkasten

Artikelen 1 tot 36 van 102 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 102 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderbouw koelkasten: tafelmodel horeca koeling

Bent u op zoek naar een kleine koelkast die makkelijk is te plaatsen in bestaande situaties dan is een onderbouw koelkast voor u de uitkomst. Wij hebben diverse tafelmodel koelkasten van zeer betrouwbare fabrikanten voor gebruik in iedere vorm van horecazoals restaurants, hotels en kantines maar ook bij bedrijven.

Wit gemoffeld staalplaat vs roestvrijstaal

De kleine koelkasten zijn ideaal om bijvoorbeeld in de keuken onder het werkblad te plaatsen. Daarnaast zijn deze kleine maar toch ruime koelers uitstekend te gebruiken onder de toonbank in uw winkel voor incidentele verkoop van gekoelde producten.

Alle koelkasten bij Professionele-Koeling.nl zijn voorzien van de laatste technieken op koelgebied. Op die manier bent u verzekerd van een razendsnelle koeler die door de uitstekende techniek ook nog eens flink minder energie verbruikt. De tafelmodel koelkasten zijn uitgevoerd in wit gemoffeld staal, maar u kunt ook kiezen voor een roestvrijstalen (RVS) afwerking. Daarnaast heeft iedere koelkast zijn eigen type handgreep, wat nog erg belangrijk zou kunnen zijn bij uw gebruiksdoel.

Gaat u de kleine koelkast met enige regelmaat openen en sluiten? Let er in dat geval op dat u een onderbouw koelkast met geforceerde koeling aanschaft. De geforceerde koeling is namelijk bij uitstek geschikt voor bedrijfskoelkasten die regelmatig worden geopend. Door de ingebouwde ventilator wordt de lucht gecirculeerd zodat de temperatuur in de gehele ruimte gelijk blijft.

Voordelig en betrouwbaar Polar of uitmuntend Framec?

In ons assortiment kunt u kiezen tussen tafelmodel koelkasten in iedere prijsklasse en kwaliteitsklasse. De koelkasten van Framec en Mondial Elite vormen de top in dit segment met prachtige bijbehorende designs. De koelkasten van Polar en Exquisit zijn goedkoper in aanschaf maar worden steeds populairder dankzij de betrouwbare prestaties en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een zeer laag bedrag krijgt u immers flinke kwaliteit. Ideaal dus voor het kleine bedrijf.