SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Het ontstaan van de Musso sorbetiere

In de vroege jaren 60, als antwoord op vragen uit de markt , heeft de italiaan Piero Musso de "home made ice cream" ontworpen. Constante aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen in de modellen-reeks hebben geleid tot een scala aan professionele sorbetiere ijsmachines voor zowel professioneel als thuisgebruik.
Sindsdien hebben Musso ijsmachines( de Cadillac onder de ijsmachines) hun weg gevonden naar de keukens van liefhebbers en de meest prestigieuze restaurants in de wereld.

Musso is bekend over de hele wereld

Niet voor niets schreef de Los Angeles Daily News: "Als je serieus bent over het maken van uw eigen ijs, is dit de machine voor u."
En schreef The Wall Street Journal:"Een Dream Machine, liters ijs maken op elk moment, bedoeld voor perfectionisten."
En The New York Times: "Musso ijsmachines zijn voor mensen die voortdurend op zoek zijn naar iets speciaals en naar professionele ijskwaliteiten, maar vooral op zoek zijn naar een Italiaans kwaliteitsproduct. "


Musso sorbetieres voor horeca en restaurant, maar ook voor de ambachtelijke thuis ijsbereider


De professionele lijn van de Musso sorbetiere/IJsmachine is de perfecte inzet voor de productie van consumptie-ijs voor restaurants en catering. Volledig gemaakt van roestvrij staal, uitgerust met een geïntegreerd koelsysteem en robuust roestvrijstalen mes.
Eenvoudig in het gebruik en geschikt voor elke ruimte en keuken. Daardoor de perfecte ijsmachine om professionele resultaten te krijgen. Compact modern design, met een grote kom, roestvrijstalen spatel en krachtig en robuust koelsysteem.