SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Elcold: de vrieskistspecialist uit Denemarken

Wat moet een vrieskist allemaal doen om een topvriezer te zijn? Het antwoord van Elcold is heel simpel: gewoon zijn werk. Denemarken is altijd een pionier geweest in de ontwikkeling van vriesapparatuur. De massaproductie van vrieskisten begon dan ook in het koude noorden en Elcold was er bij vanaf de start.

Vijftig jaar later is Elcold met al haar ervaring een onbetwiste kampioen in vriezen. Het is daarom dan ook dat Professionele-Koeling.nl er geen moment bij nadacht om de vrieskisten van Elcold in het assortiment op te nemen. Wij staan helemaal achter de filosofie van Elcold. Een vriezer hoeft niets meer te doen dan zijn werk: vriezen. Jaar in, jaar uit.

De voordelen van Elcold

  • Een betrouwbare vriezer die altijd zijn werk doet
  • Concurrerende prijsvoering
  • Meer dan 50 jaar ervaring in vriezen
  • Energiezuinige en milieubewuste apparatuur

U besteld Elcold professionele koel-en vriesapparatuur natuurlijk bij professionele-koeling.nl vanwege het persoonlijke advies, de snelle levertijd, garantie en fabrieksservice maar bovenal de lage prijs garantie!