SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Geschiedenis Scancool

Scancool/Scandomestic is een jong bedrijf, opgericht in 2006. Met kantoren in Silkeborg, Denemarken.
De mensen achter het merk Scancool houden bezig met de huishoudelijke en professionele koeling  vanuit Denemarken, en hebben ervaring opgedaan bij hoogwaardige bedrijven als Caravell, Frigor, en Derby.
De hoofdzaak van de werkzaamheden is de verkoop en distributie van koel-en vriesapparatuur voor de professionele markt in meer dan 30 landen buiten Denemarken.

Kwaliteitscontrole

Onze productiepartners zijn internationaal bekend vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitsverhoudingen. In het Verre Oosten ziet Scancool er, met behulp van lokale gevestigde agenten, op toe dat de bestelde containerladingen worden voorzien van de juiste goederen die voldoen aan de overeengekomen strenge kwaliteitseisen!

Productiepartners Scancool

Scancool werkt samen met een aantal productiepartners met in  totaal nu 18 fabrieken, Hier wordt het volledige assortiment van Scancool en Scandomestic dan ook geproduceerd. Deze fabrieken zijn voornamelijk gelegen in het Verre Oosten, maar ook in Oost-en West-Europa.
 

Showroom Scancool Denemarken

Naast kantoren heeft Scancool Denemarken een 120 m2 showroom welke gebruikt kan worden voor opleidingen en presentaties aan onze Europese partners die voor de verkoop verantwoordelijk zijn. In deze showroom presenteerd Scancool een breed scala van huishoudelijke en professionele koeling. Hier worden ook de nieuwe trends en productontwikkelingen gepresenteerd.

Scancool en Professionele-Koeling.nl

De professionele koel-en vriesapparatuur van het Deeense merk Scancool wordt in Nederland ook vertegenwoordigd door Professionele-Koeling.nl, een onderdeel van Non Food Nederland in Almere. Vanwege de kennis van de diverse producten alsmede de grote voorraden in Nederland kunt u bij Professionele-Koeling.nl terecht voor snelle levertijden, advies, offerte, ordering, after sale service en garantie. Dit alles in combinatie met  een scherpe prijs en een persoonlijke benadering. Ook als het om grotere aantallen producten gaat dan bent u bij ons aan het beste adres want uw voordeel is onze strategie!