SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Gastronorm koelkasten

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Gastronorm koelkasten zijn speciaal ontwikkeld voor gastronorm roosters, platen of bakken. Het is een ideale koelkast voor gebruik binnen de horeca. U kunt kiezen voor gastronorm koelkasten met een enkele- of dubbele deur. Beide uitvoeringen hebben voordelen en nadelen. Aan de hand van uw wensen kiest u de gastronorm koelkast voor in uw horeca ruimte. Een koeling waar u optimaal gebruik van kunt maken.

Gastronorm koelkast met enkele deur

De koelkasten met enkele deur zijn gemaakt voor kleinere ruimtes. Zorg dat u de ruimte zo praktisch mogelijk indeelt. De koelingen met enkele deur zijn beschikbaar met een dichte deur of met een glazen deur. De glazen variant maakt het mogelijk om van buitenaf te zien wat er in de koeling ligt. Dit is handig wanneer u snel wilt werken.

Wilt u de binnenkant van uw koelkast liever buiten het zicht houden? Dan is de dichte deur een goede oplossing. De enkele deur modellen zijn ontwikkeld met de gastronorm afmetingen in het achterhoofd. U kunt al uw producten en bakken op de handige geleiders en roosters plaatsen.

Gastronorm koelingen met ruimte

In de webshop van Professionele-Koeling.nl vindt u verschillende modellen GN koelkasten. We hebben meerdere merken in het assortiment. Wat de koelkasten kenmerkt is het ruime ontwerp. U heeft genoeg inhoud voor al uw producten. Bij ons vindt u niet alleen GN koelingen met enkele en dubbele deur. We hebben zelfs modellen beschikbaar met drie en vier deuren.

Bij het maken van de keuze voor uw nieuwe gastronorm koeler is de toegepaste koeltechniek van groot belang. Wordt de koelkast vaak geopend, dan is een geforceerde koeling aan te raden voor het beste resultaat. Een andere goede optie is de geventileerde koeling. Hierbij wordt er gezorgd voor extra luchtcirculatie met behulp van een ventilator.

Gastronorm koelkast met dubbele deur

Dubbeldeurs GN koelkasten hebben wij ruim in het assortiment. Het is een grote investering voor uw horecazaak of bedrijfskeuken. Daarom dient u altijd goed de mogelijkheden af te wegen. Wat heeft u nodig, wat zijn de mogelijkheden? De verschillende types GN koelingen met twee deuren hebben allemaal andere kwaliteiten.

Verschillende uitvoeringen

Kies uit verschillende uitvoeringen. We hebben meerdere modellen in een roestvrij stalen uitvoering. Sommige GN kasten zijn zelfs van binnen en buiten in RVS uitgevoerd. U kunt ook kiezen voor edelstaal, wit, wit staal en zwart. Afhankelijk van de ruimte waar de GN koeling komt te staan kiest u een uitvoering.

De beste merken

Wij verkopen alleen merken van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij wordt ook gelet op betrouwbaarheid en natuurlijk het prijskaartje. Voor ieder budget hebben we mogelijkheden in het assortiment. Voordelige merken als Ecofrost en Polar zijn een goede optie. U kunt ook kiezen voor topmerken als Afinox en Liebherr.

Neem vrijblijvend contact op

U kunt ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie over de gastronorm koelkasten. Onze klantenservice is iedere dag te bereiken van 8.00 tot 22.00 uur. Uw nieuwe koelkast wordt snel geleverd en altijd verzekerd van volledige fabrieksgarantie op uw nieuwe aankoop.