SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

IJsblokjesmachines

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

IJsblokjesmachine

Voor de aankoop van een ijsblokjesmachine bent u bij Professionele Koeling aan het juiste adres. Met een professionele ijsblokjesmachine bent u voorzien van glasheldere ijsblokjes om gekoelde dranken te serveren in uw horecazaak. Daarnaast zijn ijsblokjesmachines ook toe te passen om levensmiddelen en vissoorten veilig gekoeld te presenteren. Bekijk meteen het aanbod compacte, middelgrote en grote ijsblokjesmachines en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Kristalheldere ijsblokjes

Professionele ijsmachines zijn ideaal om toe te passen in diverse horecaondernemingen zoals discotheken, bars, cafés, restaurants en andere zaken. Hiermee kunt u dranken met kristalheldere ijsblokjes serveren, zodat deze heerlijk gekoeld zijn. Op deze manier zorgt u dat uw gasten optimaal genieten van een frisse consumptie tijdens hun bezoek aan uw horecazaak.

IJsblokjesmachine van hoogwaardige merken

Bij Professionele Koeling vindt u horeca ijsblokjesmachines van allerlei bekende merken. Zo hebben wij apparatuur in ons assortiment van Gram/Hoshizaki, Brema, Polar, Scotman, Masterfrost en nog tal van andere goede A-merken. Alle apparaten die wij verkopen staan garant voor kwaliteit en hebben stuk voor stuk een zeer scherpe prijs.

gevarieerd assortiment professionele ijsblokjesmachine

Onze professionele ijsblokjesmachines zijn verkrijgbaar in alle denkbare maten, capaciteiten en uitvoeringen. Zo hebben we in ons ruime assortiment voor ieder wat wils. We verkopen onder meer machines met een deksel of een inklapbaar luik. Op het gebied van afmetingen heeft u de keuze tussen compacte modellen die op een bar of keukenblad geplaatst kunnen worden en grotere machines. Kortom: bij Professionele Koeling vindt u gegarandeerd de geschikte professionele ijsblokjesmachine! Daarnaast hebben we ook crushed ice machines, scherfijsmachines, ijsvergruizers, ijswatermachines en inbouw ijsblokjesmachines. Deze zijn te gebruiken bij gekoelde bakken, buffetten, voor toepassingen in ziekenhuizen of laboratoria en om vis koel te houden in vishandels en -winkels. Bij het kiezen van de juiste machine is het belangrijk om rekening te houden met het doel waarvoor u deze gaat gebruiken.

Inbouw IJsblokjesmachine kopen? Bestel online bij Professionele Koeling

Wilt u een inbouw ijsblokjesmachine kopen bij Professionele Koeling? Bestel uw nieuwe machine dan meteen via onze webshop. Wij leveren in heel de Benelux en zorgen ervoor dat uw professionele ijsblokjesmachine snel bezorgd wordt op de door u aangegeven locatie. Heeft u nog vragen over onze producten of wenst u persoonlijk advies te krijgen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. U kunt ons bereiken op het nummer 0365 36 37 82 of een e-mail sturen naar [email protected]. Bel of mail ons meteen voor de scherpste prijs.