SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Saro Gastro-Products GmbH

Saro Gastro-Products GmbH (1971) is een internationaal werkende onderneming op het gebied van professionele koelapparatuur  Het Saro assortiment omvat diverse producten waarmee voor het grootste deel aan de vraag door de professionele gebruiker wordt voldaan. Saro apparatuur is over de hele wereld bekend.

Voorraad en logistiek

Het magazijn van Saro in Duitsland heeft een grootte van ca. 5000 m². 95% van de producten is op voorraad en kunnen direct worden geleverd. Er is een ruim gesorteerd onderdelenmagazijn. Met een team van geschoolde technici en vakkundige adviseurs, ondersteund door de modernste computer-techniek, kan een optimale service worden geboden. Een geoptimaliseerdeeerde logistiek van de goederenstroom en een doorlopende kwaliteitscontrole zorgen voor tevreden afnemers.

Export en kwaliteit
 

Saro exporteert naar ca. 30 landen. In Hong Kong is een eigen en volledig bezet kantoor voor inkoop en controle van producten die uit China worden betrokken. Door combinatie van orders kunnen zo interessante prijzen worden verkregen. Er is een regelmatige kwaliteits controle „on site“. Deze controle wordt waar nodig, ook door de TÜV of KEMA uitgevoerd. Voor de productie van de producten zijn dagelijks méér dan 2.000 personen werkzaam.

Flexibel en trends
 

Een sterk punt van Saro is de flexibiliteit. Er wordt constant gezocht naar nieuwe producten, niet alléén in Europa, maar over de hele wereld, zodat ook op de vraag veroorzaakt door nieuwe trends snel kan worden geantwoord.

Saro koelapparatuur kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Professionele-koeling.nl


De koel apparatuur van Saro kunt u eenvoudig en snel bestellen bij Professionele-koeling.nl. Zij coordineren de levering en dragen zorg voor een levering op tijd. Ook voor de afhandeling van schade en/of garantie kunt u uitstekend terecht bij de medewerkers van Professionele-koeling.nl. Scherpe prijzen, snelle levering en een optimale afhandeling zijn in uw en ons belang!


https://www.youtube.com/watch?v=p9TicK33lQA