SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Lincat catering apparatuur

Het merk Lincat produceert professionele keukenapparatuur die aan alle eisen van de moderne bedrijfskeuken voldoen. Lincat is een van 's werelds toonaangevende namen in de commerciële horeca-apparatuur. Opgericht in 1971, staat het merk Lincat synoniem voor een uitstekende betrouwbaarheid van het product. Deze sterke reputatie is gebaseerd op de robuuste, duurzame constructie en de technische ondersteuning. Kortom, Lincat staat voor kwaliteit.

Lincat Seal counter-top food display merchandisers zijn wereldwijd een vertrouwd gezicht  in hotels, luchthavens, tankshops, (bedrijfs)catering, wegrestaurants en sportlocaties. Alle producten uit het assortiment zijn zorgvuldig ontworpen om een uitstekende prestatie te geven, met behoud van optimale temperaturen, zelfs in ongunstige omstandigheden. Wat ook uw wens en budget is, bij Lincat vindt u de ideale oplossing voor al uw verwarmde, gekoelde of neutrale uitgifte en presentatie. Door de aantrekkelijke vormgeving en ingetogen elegantie in neutrale kleuren past  Lincat naadloos in elke omgeving. Alle Lincat apparaten zijn ontworpen voor het handhaven van de hoogste normen op het gebied van hygiëne, veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Lincat online verkrijgbaar

U koopt de professionele keukenapparatuur van Lincat online bij Professionele-koeling.nl. Onze webwinkel heeft een breed assortiment dat is toegespitst op de gebruikers van professionele koel-en vries apparatuur. Niet alleen voor Lincat horeca apparatuur, maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Profiteer van onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service!


Hoofdkantoor Lincat Lincoln Engeland