SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Liebherr, toonaangevend in professionele koel- en vriesapparatuur

In 1955 begon Liebherr met de productie van huishoudelijke koel- en vriesapparatuur en behoort tegenwoordig tot één van de toonaangevende Europese fabrikanten. De koel- en vriesapparaten worden in de meest moderne eigen fabrieken in Ochsenhausen, Lienz en Marica gefabriceerd. Liebherr is de specialist voor koelen en vriezen en produceert de meest hoogwaardige koel- en vriesapparaten met alle voordelen van de modernste koeltechnieken.

’s Werelds grootste en meest innovatieve assortiment koel- en vriesapparaten bevat voor iedere behoefte het juiste product. Een belangrijk productkenmerk is het zeer lage energieverbruik.

Liebherr is de koel- en vriesspecialist voor de professionele markt

Liebherr is de koel- en vriesspecialist voor de professionele martkt en ontwikkelt voortdurend nieuwe oplossingen voor een nog beter bedieningsgemak en optimale energiebesparing. De toepassing van hoogwaardige materialen met een hoog afwerkingsniveau, alsmede moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces, garanderen de uitmuntende Liebherr kwaliteit.

Liebherr producten zijn van topkwaliteit op het hoogste niveau
 

Gastronorm liebherr koelkasten 1 deur
Gastronorm liebherr koelkasten 2 deuren
Gastronorm liebherr vrieskasten 1 deur
Gastronorm liebherr vrieskasten 2 deuren
Bakkerijkoelkasten Liebherr
Vrieskasten staand Liebherr
Koelkasten onderbouw Liebherr
Vrieskasten onderbouw Liebherr
Liebherr Glasdeurkoelkasten
Liebherr Wijnkoelkasten


Om de betrouwbaarheid van alle producten te garanderen, gebruikt Liebherr gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen zoals edelstaal tijdens het productieproces. Al tijdens het productieproces wordt elk apparaat meermaals op kwaliteit en functioneren getest.
RoHs en WEEE conform:
Door de toepassing van milieuvriendelijke materialen in combinatie met optimale recyclemogelijkheid voldoen de apparaten aan deze normen voor milieuvriendelijke apparatuur.

5 jaar garantie op Liebherr professionele koel-en vriesapparatuur

De professionele koelkasten en vrieskasten van Liebherr hebben een garantie van 5 jaar.  Standaard heeft u 12 maanden volledige garantie en door u binnen 2 maanden aan te melden op de Liebherr website heeft u nog eens 48 maanden extra gratis garantie op de materialen en het arbeidsloon(excl. de voorrijkosten)

Op een groot aantal professionele koel en vrieskasten van Liebherr is de EIA subsidieregeling van toepassing

  • Daardoor beschikt u over een duurzame koeling tegen lage bedrijfskosten
  • 8% tot 36% voordeel op investering
  • Zeer laag energieverbruik, dus lage bedrijfskosten
  • Geen hoge onderhoudskosten
  • HFK vrij koelmiddel, goed voor het milieu
  • Snelle terugverdientijd (extra) investering

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk bij: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/energie-investeringsaftrek/ondernemers

Perfecte afwerking, milieuvriendelijk en superzuinig door slimme technologie

Alle Liebherr producten worden ontwikkeld en gefabriceerd met aandacht voor het kleinste detail, zo zijn o.a. de koelmiddelen CFK/HFK vrij en kunststof onderdelen zijn gemerkt voor volledige recycling. Door het gebruik van moderne elektronica in combinatie met hoogefficiente koelsystemen, biedt Liebherr een breed assortiment zuinige modellen. Op het gebied van professioneel koelen en vriezen is Liebherr toonaangevend met extreem zuinige modellen.

Liebherr serviceorganisatie

De hoge kwaliteit  van de Liebherr producten schept verplichtingen ten aanzien van de aangeboden serviceverlening. De landelijk georganiseerde Liebherr serviceorganisatie onderstreept dit imago door snel en effectief storingen, die niet altijd voorkomen kunnen worden, op te lossen zowel in als na de garantieperiode.

Bij professionele-koeling.nl koopt u Liebherr voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een professionele koelkast of vrieskast van Liebherr en wilt u de laagste prijs betalen? Vraag dan bij  professionele-koeling.nl naar de laagste prijs. Zonder verlies van kwaliteit en/of garantie en met een snelle en correcte levering! Op onze website vindt u alle professionele koelkasten en vrieskasten van Liebherr. Voor de scherpste prijs neemt u contact op met professionele-koeling.nl Telefoon: 036-5363782 of per email: [email protected]