SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Gram Snowflake hoogwaardige koel-vriesapparatuur

Hoge kwaliteit koel/vries apparatuur tegen zeer aantrekkelijke prijzen en een solide basis voor een drukke professionele keuken.

In een drukke wereld van de professionele keuken, is er behoefte aan een hoge kwaliteit koel/vries apparatuur waarop je kan vertrouwen. Het moet duurzaam zijn en makkelijk schoon te maken. Tevens moet het praktisch zijn om het dagelijks werk gemakkelijk te maken: Met de nieuwe SNOWFLAKE® lijn komt GRAM tegemoet aan deze basis vraag. Tegelijkertijd laat men zien dat dit basis product goed werkt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. SNOWFLAKE® zal daarom vaak als beste alternatief uit de bus komen in vergelijk met andere lage kosten koel/vries apparatuur.
De GRAM SNOWFLAKE® lijn bestaat uit de K serie koelkasten, de F serie vrieskasten,de K serie gekoelde werkbanken en de SKF serie Blast chillers/freezers.

SNOWFLAKE
Op de markt voor basic  professionele koel en vriesapparatuur waarbij de aanschafprijs een doorslaggevende factor is, biedt Gram Commercial de nieuwe modellijn Snowflake aan. Deze bestaat uit in totaal 9 apparaten, zijnde enkeldeurs en dubbeldeurs gastronorm koel- en vrieskasten, koelwerkbanken in drie maatvoeringen en blastchillers-freezers/snelkoelers-vriezers in twee verschillende capaciteiten.
De Snowflake koel- en vrieskasten bieden de beste energie-efficiëntie in het basic marktsegment, en ze presteren zelfs zo goed dat ze in aanmerking komen voor vermelding op de Engelse energietechnologielijst (ETL), samen met andere energiezuinige producten.

 

Gram (onderdeel van Hoshizaki) heeft jarenlange ervaring in het produceren van duurzame ijsblokjesmachines.
 

               

Gram heeft jarenlange productie ervaring en een breed programma duurzame machines voor het produceren van  ijsblokjes, crescent ijs (halvemaanvormig), cubelet ijs, schilferijs, nuggetijs, bolvormig ijs, ster- en hartvormig ijs
alsmede  ijswater dispensers.
Per 1 maart 2012 zijn Gram ijsblokjesmachines en ijsdispensers HACCP International gecertificeerd.

Door de jarenlange ervaring van Gram/Hoshizaki zijn er toepassingsmogelijkheden voor:

  • bedrijven zoals restaurants ,cafés, bars, zelfbediening restaurants.
  • voedselverwerkende industrie, leveranciers van verse producten,.
  • bakkerijen, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg en laboratoria.
  • maar ook in bijvoorbeeld diepzeevissersboten en overige situaties waar behoefte is aan grote hoeveelheid ijsblokjes, schilferijs, scherfijs etc.

Toepassen van de allernieuwste kennis en ontwikkelingen voor de productie van ijsblokjes.

  • Minimaal energieverbruik en minimaal verbruik van vers water.
  • Gesloten circuit waardoor optimale bescherming tegen besmettingsgevaar.
  • Getest en ontworpen om te werken in een omgevingstemperatuur tussen 5 °C en 40 °C, zelfs in vochtige omstandigheden.
  • Een innovatief en duurzaam ontwerp zorgt voor een optimale prestatie in combinatie met forse besparingen op het gebied van energie en water en dus het milieu.Kies Gram voor zorgeloos koelen en vriezen
 

Gram Commercial staat in dienst van de professionele keuken en zet zich al jarenlang in om pasklare oplossingen te creëren op het gebied von koelen en vriezen. Technologische vernieuwing en een diepgaande kennis van professionele wensen en behoeften vormen de basis voor constante productontwikkeling bij Gram Commercial. Hier gaat functionaliteit hand in hand met kwaliteit, vormgeving en miliubewustheid. Daarnaast streven we naar producten, die zuinig met energie omgaan, betrouwbaar zijn en een lange levensduur hebben. Gram is gemaakt om jaar in, jaar uit, goed te functioneren.
 

Tot 75% energiebesparing

Het milieu heeft bij Gram altijd een hoge prioriteit genoten. Gram was één van de eersten, die CFK verving door ozonvriendelijke koelmiddelen en ook vandaag de dag proberen we de schadelijke effecten op het milieu te verminderen. In de nieuwe Gram koel- en vrieskasten gebruiken we natuurlijke gassen zowel voor de isolatie als in het koelsysteem.
De stijgende energieprijzen zijn een extra reden om door te gaan met de ontwikkeling van producten, die zo min mogelijk energie verbruiken. De nieuwe Gram Producten zijn ook op dit gebied een duidelijk succes en de testresultaten spreken voor zichzelf: tot 50% energiebesparingop de nieuwe Gram vriezers en tot 75% energiebesparing op Gram koelkasten.
 

De nieuwe generatie Gram
                               

De nieuwe generatie koel- en vrieskasten, Plus, Twin, Euro en Midi, vormen de jongste generatie van de grote Gram familie. De producten zijn op bijna alle belangrijke punten verbeterd; zowel wat vormgeving als wat functionaliteit betreft, Vooral op het gebied van het milieu zet deze generatie een nieuwe standaard. We werken met schone technologie en natuurlijke koelgassen. Het energieverbruik van veel van de nieuwe producten is zelfs met 75% gedaald.