SNELLE LEVERING        VOLLEDIGE FABRIEKSGARANTIE        LEVERING IN DE BENELUX        PERSOONLIJK ADVIES        ELKE DAG BEREIKBAAR 8.00-22.00 UUR

Afinox

Afinox: Professionele koelapparatuur met design en zorg voor het milieu.


De collectieve kennis en expertise van een groep mensen leidde tot de oprichting van Afinox in 1980.
Afinox is sindsdien actief op het gebied van de professionele Foodservice, en vooral in het ontwerpen en produceren van koel-en vriesapparatuur.


 

  • Afinox is een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige apparatuur en service voor professionele koeling in Italië en Europa in termen van design en zorg voor het milieu. Alle apparatuur wordt intern ontworpen in de eigen technische afdeling.
  • De eigen productie afdeling is verantwoordelijk voor het staalwerk en de opbouw van de apparatuur. Een eigen state-of-the-art laboratorium voor diepgaande tests op alle producten inzake betrouwbaarheid, veiligheid, prestaties en energieverbruik.
  • Afinox werkt, samen met de professionele dealer en importeur, voor restaurants, fast-food ketens, hotels, supermarkten, catering sector, architecten, interieur ontwerper en design adviseur. 

Voor meer informatie over het merk Afinox klikt u hier

U besteld Afinox professionele koel-en vriesapparatuur natuurlijk bij professionele-koeling.nl vanwege het persoonlijke advies, de snelle levertijd, garantie en fabrieksservice maar bovenal de lage prijs garantie!