Pagina: 

Bartscher 1535T2GLK Bartscher 1535T2GLK

€ 2.519,00

€ 1.849,00

Meer informatie
Cool Head 2,5 GN Cool Head 2,5 GN

€ 825,00

€ 699,00

Meer informatie
Cool Head 3x 1/1 GN Cool Head 3x 1/1 GN

€ 945,00

€ 785,00

Meer informatie
Cool Head 4x 1/1 GN Cool Head 4x 1/1 GN

€ 1.175,00

€ 970,00

Meer informatie
Saro Baldur S 400 Saro Baldur S 400

€ 810,00

€ 546,00

Meer informatie
Saro EMS 900 Saro EMS 900

€ 945,00

€ 637,00

Meer informatie
Saro Baldur S 900 Saro Baldur S 900

€ 1.060,00

€ 689,00

Meer informatie
Saro Baldur S 902 Saro Baldur S 902

€ 1.275,00

€ 828,00

Meer informatie

Pagina: 

Saladettes en saladieres: Versproducten bereiden op een hygienische wijze


Hygiene

  • Hygienisch werken met gekoelde versproducten en ruimte besparen.
  • Een geschikte saladette in de keuken van uw pizzarestaurant, horecabedrijf, snackbar of broodjeszaak helpt u dit doel te bereiken.

Uitvoeringen

  • De saladiere is er in verschillende afmetingen, capaciteiten en uitvoering.
  • In zijn algemeen heeft de saladiere de volgende kenmerken: roestvrijstalen uitvoering voorzien van onderbouwkoeling en een roestvrijstalen werkblad met kunststof snijplateau en een uitsparing voor gastronorm bakken.
  • De onderbouwkoeling is meestal voorzien van draaideuren en gastronorm bakjes in de bovenbouw worden gekoeld in combinatie met de onderbouwkoeling.

Koeling

  • Er zijn verschillende soorten koeling zoals statische koeling, geventileerde koeling en geforceerde koeling.
  • Het beste koelresultaat wordt verkregen met de uitvoering geforceerde koeling.
  • Zeker als de saladiere in een warme omgeving staat is het van groot belang dat de saladiere op de ingestelde temperatuur kan blijven werken.

Werking

  • Om de ingredienten in de gastronorm bakken op temperatuur te houden is het van belang dat de bakken worden voorzien van (transparante) deksels.
  • Een ander kenmerk van de saladette is de nachtafdekking, een deksel welke bij niet gebruik de koeling in de saladiere houdt.
  • Sommige meubels zijn verrijdbaar zodat er eenvoudig schoonmaakwerkzaamheden kunnen worden verricht op de plaats waar de saladiere staat.

Inzetbakken

  • De gastronorm inzetbakken zijn apart verkrijgbaar in alle denkbare gastronormmaten.
  • Vraag om advies want dit is per saladette verschillend.
  • De producten die u gaat gebruiken in de bakken dienen voor gebruik te worden voorgekoeld in de onderbouwkoeling of in de koelkast.
  • De gastronorm bakken dienen er voor om de producten koud te houden, dit voor een optimale versheid op de juiste temperatuur.

Merken

  • Wij leveren saladieres van het gerenommeerde kwaliteitsmerk Frilixa, maar bijvoorbeeld ook voordelige saladettes van Polar en Catercool in het lagere segment.
  • En met het Deense Tefcold vindt u betaalbare kwaliteit in de middenklasse.