Koeltoonbanken: Aantrekkelijke presentatie op juiste temperatuur

Een koeltoonbank is een uitstekend middel om uw producten op de juiste temperatuur te koelen en tonen. De aantrekkelijke presentatie maakt dit koelmeubel ideaal voor gebruik in slagerij, bakkerij, snackbar of andere vorm van horeca

Koelen van vlees, vis, kaas, rauwkost of broodjes

Als presentatie koelmeubel is de koeltoonbank uitermate geschikt voor het tonen van bijvoorbeeld vleeswaren, kaas, vis, broodjes en rauwkost. Kortom: uw delicatessen die gekoeld in het zicht bewaard moeten worden. Uiteraard is het merendeel van onze koelmeubelen uitgerust met onderkoeling om een flinke voorraad te hebben en gemakkelijk bij te kunnen vullen.

Bij de keuze voor een koeltoonbank is het koelsysteem niet onbelangrijk. Wij onderscheiden namelijk de koelmeubelen met statische koeling en de geforceerde koeltechniek. Wilt u een voordelig systeem dat goed geschikt is bij een hoge omloopsnelheid dan biedt statische koeling prima uitkomst. Heeft u echter een warmere omgevingstemperatuur, veel zonlicht of producten die de beste koeling met lage temperaturen vereisen dan raden wij altijd geforceerde koeling aan.