Professionele koelkasten tegen de scherpste prijs

Wilt u een nieuwe koelkast voor horeca of ander bedrijf voor een scherpe prijs kopen? Professionele-Koeling.nl levert alle professionele koelkasten van bekende merken die geschikt zijn voor alle toepassingen in een professionele omgeving. Van ruime enkel- of dubbeldeurs bedrijfskoelkasten en koelkasten met glazen deur tot compacte onderbouw koeling en minibar koelkasten. Daarnaast bewaart en serveert u uw beste wijnen met onze wijnkoelkasten. Altijd op de juiste temperatuur!

                                          

Een koelkast die past bij uw wensen

Wij vinden het belangrijk dat u het model, soort, maat of merk koelkast kunt vinden dat u nodig heeft. Op de verschillende pagina´s met producten vindt u dan ook altijd een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden en toepassingen van de producten in de geselecteerde categorie. Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord om u van een passend antwoord of advies te voorzien.

Bekende merken, veel voordeel

Professionele-Koeling.nl heeft de beste merken alvast voor u geselecteerd. Kiest u voor de topkwaliteit van Liebherr professioneel,  Afinox of Framec of de merken in het middensegment: Diamond en Mondial Elite? U haalt altijd een uitmuntend product in huis. Natuurlijk vindt u in de webshop ook de bekende voordeelmerken zoals Polar, CaterCool, Tefcold en Exquisit. Deze betrouwbare fabrikanten staan garant voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.