Betaalbare en compacte barkoelers

Onze  barkoelers zijn de betaalbare oplossing voor het bewaren en verkopen van flessen en blikjes in de compacte ruimte onder of achter de bar. De barkoelkast is verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen. Sommige modellen hebben een werkhoogte van 830 mm en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor gebruik onder het barblad. Professionele-Koeling.nl heeft een betaalbaar en groot aanbod in iedere kwaliteitsklasse. Waar moet u op letten bij de aanschaf? Wij vertellen het u graag.

Zelfsluitende deuren, ruime capaciteit

De inhoud van de barkoeler is voor u natuurlijk van groot belang. Zo zijn er compacte ééndeurs barkoelers met een opslagmogelijkheid van maximaal 100 blikjes. Maar ook voor de grootgebruiker bieden deze systemen uitkomst. De twee- en driedeurs varianten hebben namelijk ruimte voor maximaal 500 blikjes, wat indien nodig uiteraard uit te breiden is met extra capaciteit.

                                                             

Een andere belangrijke keuze bij het kopen van een barkoeler is het type zelfsluitende deur. Gaat u voor een draaideur of schuifdeur? Als u beperkte loopruimte heeft dan kunt u het beste kiezen voor de laatste variant. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke detailzaken: Bladhoogte, heldere interieurverlichting, sterke dubbele beglazing, regelbare poten, verstelbare rekken en natuurlijk de kleur van de koeler. De keuze is aan u! Mocht u er niet uitkomen of heeft u vragen over een van onze producten? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Betaalbare kwaliteit

Professionele-Koeling.nl biedt kwaliteit in iedere prijscategorie. U zult versteld staan van de kwaliteit en moderne uitstraling van de door ons gepresenteerde topmerken zoals Scancool, Husky, CombiSteel, Bartscher, Polar, Exquisit, Tefcold, Saro en Diamond. Allen met hun eigen specifieke kenmerken op het gebied van uitvoering, temperatuur, verlichting, materiaalkeuze, backbar, onderbouw of staand model. Vraag gerust om advies op basis van uw wensenpakket! Wij helpen u graag verder

.